Eltitkolta önéletrajzából svéd állampolgárságát a Momentum frakcióvezető-helyettese, Bedő Dávid, aki legutóbbi interpellációjában is Svédország érdekében szólalt fel, persze ezt a nem mellékes indíttatását ott sem említve – hívta fel a figyelmet Novák Előd, szorgalmazva: legyen nyilvános a képviselők kettős állampolgársága, melynek már a megléte is nemzetbiztonsági kockázatot jelent, de különösen az, ha ez a tény titkos.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nejlontacskó
A nem kormánypárti kettős állampolgárság veszélyes?
Ezt meg kell üzenni Brüsszelnek!
simmering73
@durbincs: Mi van tökömbojtja. Ideges vagy? Kapd be apád faszát.
vacsi
@izéke: Nem tilos, de nem titkolnivaló!
kereső
És? A kettős állampolgárságú kormánytagok, és különböző intézmények élére kinevezettek sem dicsekednek a másik állampolgárságukkal.
kulabombaafityiszre
@durbincs: Magának állampolgársága a dilinyós társaság,mert nemigen nézni a fejének szar alaku állásából más ténykedést,mert ha hülye lenne akkor is okosabb lenne,mint a mostani állapotának buzlásán.
izéke
@kulabombaafityiszre: az egészet csak azért csinálja,hogy régi,ellenzéket fikázó cikkeket újra a sor elejére dobjon a rendszer,mint a fasza van mbappe barátnőjének stb, csak egy ártalmatlan orosz troll putyinfasza alól...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.