Marina Machete holland társa mellett a második férfi, aki női szépségversenyt nyert. A 28 éves férfi indulhat így november 18-án a Miss Universe 2023 versenyen El Salvadorban. Machete-t - aki egyébként egy férfi - korábban "Miss" Palmelának választották. Mintegy öt éve légiutas-kísérőként dolgozik. "Transznemű nőként sok akadállyal kellett megküzdenem, de szerencsére, és mindenekelőtt a családom miatt, a szeretet erősebbnek bizonyult a tudatlanságnál" - mondta a Miss Portugália csatornáján közzétett videóban. Marina Machete az Instagram-fiókján azt írta, mennyire büszke arra, hogy ő az első transznemű nő, aki versenybe szállt a Miss Universe címért. "Több éven át nem tudtam részt venni, és ma büszke vagyok arra, hogy a döntősök e hihetetlen csoportjának tagja lehetek" - tette hozzá. Eközben Rui Paulo Sousa, Chega képviselője a Facebook-fiókján reagált a hírre. "Kétségtelenül szomorú nap azoknak a fiatal nőknek, akik arról álmodtak, hogy egy nap Miss-ek lesznek" - írta.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
@durbincs: Látom tetszik neked ez a macséte gyerek. Rá fened a bojtost, töcsike?
izéke
@simmering73: ne írj neki szinonímákat mert nem érti,a gugli nem tudja lefodítani neki leningrádban
Eladott Ország
@Őrnagy: ma, 14:56 ☻ És eszi a penész a németeket a magyar jólét miatt. A századvég politikai elemzések központja igazgatója Kiszelly Zoltán szerint. Valószínűleg megint a gyógyszerre ivott. És az ilyen idióta hulladékot a mi adónkból fizetik...
twitter.com/janos_hary/status/1687387032354500608/photo/1
Orbán: Én mos mit csináljak Vlagyimir Vagyimirovics?...
twitter.com/Jzsi18313051/status/1673991819024117760/photo/1

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.