A palesztinok álláspontját igyekezett megvilágítani egy Facebook-videóban. Fadi Elhusszeini a diplomáciai képviselet közösségi oldalán látható videójában arról beszél, hogy a média elferdíti az igazságot, és pusztán Izrael (amely megfogalmazása szerint apartheid rezsim) egyoldalú történetét közvetíti, ahelyett, hogy megmutatná az embereknek a teljes igazságot. Akik azt gondolják, hogy a háború most kezdődött, azok "gondoltak-e valaha arra, hogy milyen körülmények között éltek az emberek Gázában"azok a fanatikusok, akik Izraelben a kormányt irányítják, túl messzire mentek, gyilkoltak, mészárlásokat követtek el, városrészeket irtottak ki, köztük az én környékemet Gázában, azt gondolván, hogy ezzel vége a történetnek. A történetnek egyetlen vége lehet: egy palesztin állam létrehozása, amelynek örök fővárosa Jeruzsálem. Ez az igazság. Ez a mi törvényes jogunk" - mondta a nagykövet. az elmúlt tizenhat évben? Az illegális ostrom alatt ebben a szabadtéri börtönben?" - teszi fel a...

Forrás: infostart.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A Hamasz egy terrorszervezet, gyilkos bűnöző söpredék. Akik őket mentegetik, gyilkosokat támogatnak. Legyenek bárkik. Izraelnek joga van megvédenie magát, és harcolni mindenki ellen, aki ebben a támadásban résztvett. A Hamasz terrorszervezetet meg kell semmisíteni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Proktor
Nyilatkozott, aztán gondolatban elment zsidó csecsemőket lefejezni...
Nem emberek ezek! Ha a gázaiak nem rakétákat és fegyvereket gyártanának hanem zsidó mintára dolgoznának akkor virágozhatna a gázai övezet...
Peller Anikó
@Dr. Proktor: Az arab rühell dolgozni és nem is tud. A végtelenségig le vannak butítva, semmire sem jó, gyilkolásra kitenyésztett fajta. Erre jó az iszlám. A születésüktől fogva azt tömik a fejükbe, menj öld meg őket és majd akkor beleülhetsz a jóba, a gazdagságba.

Alla Hakkbár, Alla Hakkbár, Alla Hakkbár, Alla Hakkbár, Alla Hakkbár, Alla Hakkbár, Alla Hakkbár, Alla Hakkbár, Alla Hakkbár, Alla Hakkbár, Alla Hakkbár, Alla Hakkbár, Alla Hakkbár, Alla Hakkbár, Alla Hakkbár, Alla Hakkbár, Alla Hakkbár, Alla Hakkbár, Alla Hakkbár, Alla Hakkbár, Alla Hakkbár, Alla Hakkbár, Alla Hakkbár, Alla Hakkbár, Alla Hakkbár, Alla Hakkbár.

Ennyi az arab világ, kevés kivétellel.
Dr. Proktor
@Peller Anikó: Tévedsz! Én éltem arab országban és bízvást mondhatom hogy a vérgőzös arab a kisebbség...
Ott is az egyszerű (alulképzett) emberek vannak többségben akik a Hamaszt választották!
Mi is pont ilyenek voltunk 100-200 éve.
Az egyház pedig ott is befekszik a hatalomnak és szítja a tüzet.
Nem ismerős a szitu? Csak nálunk nem vérengzenek hanem csendben lopnak.
Dr. Proktor
@sgl: Volt ilyen nálunk is anno a keresztes hadjáratok idejében...
...csak le vannak időben maradva!
Nyírfa
Elismerem a palesztinok saját államhoz való jogát, de el a kezekkel Jeruzsálemtől, mert az ősidők óta Júdeáé.
Nyírfa
Ne keverjük a palesztin népet a Hamasszal, mert akkor ugyanabba a hibába esünk, mint azok, akik Orbánnal azonosítják a magyarokat.
Mindig maradjunk tárgyilagosak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.