A helyzet napról napra romlik a térségben, és az újságírók is kockáztatják életüket a konfliktus közepette – írta meg az RTL.

Legalább 11 újságíró vesztette már életét, mióta elkezdődtek a támadások Izrael ellen

Fotó: RTL Híradó

Kilenc palesztin, egy izraeli és egy libanoni újságíró veszítette életét a harcokban.

A New York-i székhelyű Bizottság az Újságírók Védelmére (CPJ) elnevezésű szervezet nem győzi hangsúlyozni, hogy az újságírók fontos munkát végeznek a válság sújtotta területeken, és nem szabadna, hogy ők legyenek a háború célpontjai.

Az izraeli hadsereg vizsgálatot indított a libanoni határnál történt incidens miatt, amikor Iszam Abdallah, a Reuters hírügynökség libanoni operatőre vesztette életét, de nem vállalták a felelősséget a történtekért.

Az RTL megírta, hogy az ENSZ is vizsgálatot sürget az újságírók halála miatt, hogy feltárják az események körülményeit. 

Forrás: RTL

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Shikari: Na, ide azt az ENSZ határozatot, amit Izrael nem tart be! De izibe, tudhatnád, hogy én nem az vagyok aki bedől a dumádnak, tények igazolása nélkül. Milyen földjüket/göldjeiket rabolják el az izraeilek? Ha nagyon megnézem a Palesztin állam létrejöttét-2005- akkor az nagyban köszönhető Izraelnek.
Azért ugye nem vitatod, hogy a Földközi-tenger partján másképp is lehetne élni, mint reszelgetni a körmöket, várni az USA,az Eu segélyeket- és gyűlölködni Izrael és a keresztény(nugati) világ ellen.
Te jössz- az állitásod igazolásávl.
izéke
@kereső: hagyd,akkor is a zsidókat gyűlölné,ha a családját mészárolnák az arabok. Erre van programozva. Nem lehet rávenni,hogy a fitymájánál tovább lásson.
kereső
@Shikari: Lemaradt a link...mit olvassak, a nagy semmit???
kereső
@Shikari: Ha ennyire béna vagy, akkor minek hivatkozol rá, és bármire is! Egy volt tanár nem tud berakni egy linket, nem tud bemásolni egy szöveget. Én nem fogom a te igazolásodul böngészni a kuruc infót- meg egyébként sem.
Ja, kérd meg a szomszéd nyolc évest, hogy segitsen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.