A belga szövetségi ügyészség bejelentette, hogy sikerült kiiktatni azt a férfit, aki felelős lehet a brüsszeli terrortámadásokért – írta meg a Blikk.

Breaking: Lelőtték a belga terroristát

Fotó:Pixabay

A terrortámadások során a férfi két svéd futballszurkolót megölt és egy harmadik embert megsebesített. A rendőrség fokozott készültségnek köszönhetően a feltételezett elkövetőt azonosítani tudták, és ma reggel megtalálták Schaerbeek városrész egyik kávézójában.

Az információk szerint a rendőröknek lépniük kellett, és a helyszínen lelőtték az elkövetőt.

Abdesalam Lassoued neve nyilvánosságra került a gyilkosságok után, és most úgy tűnik, hogy a hatóságok sikeresen el is kapták őt. A brüsszeli polgármester, Phillippe Close megerősítette a hírt, hozzátéve, hogy Lassoued továbbra is életben van, és a belga hatóságok letartóztatták.

Ugyanakkor a belga belügyminiszter, Annelies Verlinden közölte, hogy a terrorista sérüléseinek kezelése közben életét vesztette. A pontos körülmények és részletek további vizsgálatokat igényelnek, mert az ellentmondás még nem tisztázott.

Forrás: Blikk

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
Érdekes egy terrorista volt , hogy automata fegyvere volt és csak két emberrel végzett , és csak egyet sebesített meg , valami nem gömbölyű , inkább leszámolás volt nem véletlen , hogy azt a 2 fejbe lőtte 100% ment .
ómió
Egy "efftársilag böcsületes" migráncsot!? Hát, hogyé' lehet ez!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.