1. az emberi tevékenység a kihalási folyamatot több százszorosára gyorsította fel bizonyos fajok esetében. 1 millió növény- és állatfaj pusztulhat el évtizedeken belül. 2. a világ legnagyobb vízkészletének több mint felét gyorsabban használják fel, mint amennyit feltöltenek. 3. a globális felmelegedéssel eltűnnek a gleccserek, ami beláthatatlan következményekkel jár. 4. a Föld körül keringő műholdak, rakéták hulladéka használhatatlanná teheti a Föld pályáját. 5. a felmelegedés miatti hőhullámok egyre forróbbak lesznek, egy fordulópont közeledik, amikor a szélsőséges hőség visszafordíthatatlanul halálos veszélyt jelent már az egészséges fiatalokra is. 6. az időjárással összefüggő katasztrófák okozta károk 2040-re megduplázódhatnak.

Forrás: msn.com
Feltöltő: Peller Anikó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@rakitics41:" A népnek joga van elkergetni a kormányt, ha létérdekét veszélyezteti".- mondta orbán viktor 2007-ben. pedig, oitt és akkor szó sem volt a vizeink, termőföldjeink- természeti környezetünk letarolásáról, és a károk visszafordithatatlanná tételéról:
nol.hu/belfold/orban___a_nepnek_joga_van_elkergetni_a_kormanyt__-1292023
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rakitics41
@KisTehen: Erről én nem tehetek. A másik egy köztársaságban a nép minden tagja polgár!
Peller Anikó
@rakitics41: Hát itt csak a tehenek meg a marhák.
kereső
@KisTehen: @KisTehen: 17:33,17:35 Magyarország Alaptörvénye: B) cikk:
(3) A közhatalom forrása a nép.

(4) A nép a hatalmát választott képviselői útján, kivételesen közvetlenül gyakorolja.
Peller Anikó
Elkerülhetetlen a klímakatasztrófa, már túl késő. Azonnali népességkorlátozásra lenne szükség, a születésszabályozás nem működik, a harmadik világ úgy szaporodik mint a legyek.

www.msn.com/hu-hu/hirek/other/elker%C3%BClhetetlen-a-kl%C3%ADmakatasztr%C3%B3fa-egyre-pesszimist%C3%A1bban-l%C3%A1tjuk-a-f%C3%B6ld-j%C3%B6v%C5%91j%C3%A9t/ar-AA1j90qy
Ezodabasz
Úgy látszik kevés a természeti katasztrófa: árvizek, erdőtüzek, földrengések stb. Kell még rátenni egy lapáttal ugye?
Háborúzni is kell ugye emberek? Miért??? A föld egy akvárium, túl sokan vagyunk már ez igaz. Még talán nem késő, működhetnének emberséges módon is a világunk társadalmi rendszerei. Elosztási és szabályozási problémák vannak ez a legnagyobb baj most. Bár ez már évezredek óta így van...Gazdagok-szegények, urak és szolgák.
Ezodabasz
@Peller Anikó: november 1., 09:08 Az azonnali népességkorlátozást hogy lehetne kivitelezni? Vagy már elkezdték írtani a kizsákmányolt túlszaporodott primitív emberek kiírtását a gyarmatosítók?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.