Mint ismert, a minap a Mi Hazánk elérte: mostantól 18 év alattiaknak tilos megnézniük a Nemzeti Múzeum kiállítását... Erre reagált a lepukkant kommunista, Jámbor Bandi:Sajtófotó kiállítás gyerek s... Tényleg azt gondoljátok, hogy egy sajtófotó kiállítás az megzavarja emberek szexuális identitását? Tényleg azt gondoljátok, hogy a valóságot be lehet tiltani Embereket be lehet tiltani? Hol vannak most a szólásszabadságra olyan érzékeny emberek, akik PC diktatúráról hadoválnak, akik arról beszélnek, hogy liberális véleményterror van? De még ha ezt is gondoljátok, szerintetek okés válasz a szerintetek létező vélemény korlátozásra, másfajta vélemények korlátozása? Ha pedig már gyermekek védelme, hol a gyermekszegénység felszámolására, gyerekvédelem roncs állapotból való feltámasztására, a gyerekek szexuális nevelésére, a gyerekek kábítószer megelőzésére való kormányzati megoldás: 2020-ra drogmentes Magyarország, ugye?

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qunta
a drog és szarmentesítés első lépcsője az antifa és tagjainak fizikai fölszámolása.
kulabombaafityiszre
@durbincs: ma, 15:29
Magának meddig ér a kisagyának seggeközepe széle körkörösen?Átvágja a szemtengelyének közepetáján a büdös.hátvágánygáza?Szédelgése idiótaságának okozataként összeszearvalehányja magát a kersztvizeben térdepelve?Maga már nem is kelleni bérköcsögmert bérnélkül is béretlenköcsög.
qunta
@kulabombaafityiszre: máskor mielött leülsz gépelni kevesebbet igyál

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.