Egy szörnyű és hátborzongató bűncselekmény rázta meg a kelet-ukrajnai Volnovakha városát, ahol az orosz megszállók vérengzést hajtottak végre – írta meg az ATV.

Az orosz megszállók brutális mészárlást követtek el egy kilenctagú családon Ukrajnában

Fotó: Pixabay

Egy kilenctagú családot gyilkoltak meg az otthonukban, miközben éjjel az ágyukban aludtak. A tragédia két kisgyermeket is elragadott, ami még inkább fokozza az esemény borzalmát.

A helyi ügyészség által készített felvételeken látható, ahogy a megszállók a család tagjait az ágyukban lőtték le, egymás karjaiban. 

Az ATV szerint ukrán hatóságok szerint az orosz megszállók egy vita után támadták meg a családot, míg az orosz hatóságok két letartóztatott katonáról számoltak be a gyilkosság ügyében.

A nyomozók szerint a gyanúsítottak távol-keleti területről származnak, és szerződés alapján szolgáltak az orosz hadseregben.

Az eset kezdetén katonai egyenruhát viselő fegyveresek próbálták kikényszeríteni a család elhagyását, hogy helyet adjanak egy orosz katonai egységnek. Az otthon tulajdonosa azonban ellenállt, ez pedig fizikai erőszakhoz vezetett, majd a fegyveresek távoztak. Később azonban visszatértek és kegyetlenül lemészárolták a családot, miközben álmukban pihentek.

Forrás: atv

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Havanagi
@csak úgy...: Ez nem semmi !!!Ugyanezt akartam leírni és amikor legörgettem látom,hogy te már leírtad.Veszek egy lottót!
csak úgy....
@Havanagi: akkor kívánok egy vödörrel! -állítólag az szerencsét hoz!
Nessy
@Maccska: Már akinek Putyin, a keleti, ázsiai diktátorok a barátai!
jáger laszló
És honnan tudják ilyen pontosan ,hogyan történtek az események!!??
Nekem itt valami nem tiszta!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Nessy
@Maccska: Nálunk csak Egy szűk rétegnek az érdekei a lényegesek! Ugyan a hivatkozási alap a magyarok, magyar családok érdekei, Mármint a saját családjaiké, kegyenceiké ! "Első a család" mondá Don Corleone!
kulabombaafityiszre
@Maccska: ma, 14:16
Én csak kínai meg orosz érdekeket látok,miközben a mentális proglémákkal is küszködő orbánt valamilyen általunk nem ismert sikeres zsarolással csicskáztatják.
csak úgy....
@Maccska: te termékeny és buta mint minden jó kecske! :)
kereső
Nos, van-e különbség a hamasz terroristái és az orosz hadsereg között? Szerintem semmi- kiirtani mindkettőt- még irmagjuk se maradjon.
kulabombaafityiszre
@Maccska: ma, 14:36
Amit te felsorolgatsz az nem magyarország pályája.amit ott játszanak az nem a mi játékunk,az nagypályás.Én azt nem értem,egy állítólagos szuverén magyar vezető miért szarja össze magát ha az orosz vezetővel találkozik ,illetve a kínai vezető miért utasíthatja a szuverén magyar vezetőt ,mint a beosztottját.Ezt nem kölcsönös előnyökön nyugvó tárgylásnak hívják hanem csicskáztatásnak.
Ez a probléma.
kulabombaafityiszre
@durbincs: ma, 14:47
Maga szaros farkát vígan billegeti miközben szarhatna rá megint a végtelenség homályának
a világosságában a fogyóhold mellett számolgatva azt a 4 bites memóriát amivel nem rendekezik.
kulabombaafityiszre
@Maccska: ma, 15:02
Ezt nem értem mi a mi pályánk .kicsit bővebben ezt a mi pályánkat.ha lehet.
Mondjuk gyúcsányt sem értem hogyn jön ide,de mindegy.
kereső
@Maccska: 15:033 Mindkét emlitett országot megtámadták- Izraelt a hamasz terroristái, Ukrajnát meg az orosz terroristák- hiszen nincs "háború" Ukrajnában, csak különleges hadművelet keretében gyilkolnak. Szóval miért is vegyem ide a két védekező hadsereget??Nem, ne is válaszolj- nem vagyok rá kiváncsi- és az ENSZ nevú gittegyetletre sem, mert ott az oroszok és az arabok diktálnak.
kereső
@Maccska: Nem mellesleg, ez a tüneményes szervezet csak azt nem veszi figyelmbe, hogy a hamasz terroristák kórházak, iskolák alá mellé települtek- és saját népükket hajtják a vágóhidra, miközben az országba áramló dollármilliárdokat nem arra költötték amire kapták- hanem fegyverekre, és kiképzésre.
csak úgy....
@Maccska: neked kéne együttmüködnöd végre az elmeorvosokkal,hogy kitisztuljon a buksid!
-persze arra már aligha van remény! @Maccska: téged hülyén fognak elföldelni és a volt párttitkárodon kívül senki sem fog elmenni a ceremóniára!
csak úgy....
@Maccska: te hozod a kötelezö fideszes - putyinit mint anno öregapád a horthy- hitlerest, oszt majd hisztiztek ha ismét lefaragnak belöletek egy trianonnyi darabot!
azt tudod,hogy magyarország a világtérképen csak egy bolhafing és jó úton jár a megsemmisülés felé?
csak úgy....
@Maccska: ki az a hülye aki magyarországra ténfereg vissza, abba az 0rbáni fölforgatott,mindent szétbaxott ,elbutított környezetbe? nem véletlenül adtam el minden ingatlamomat magyarországon, én már látogatóba sem megyek magyarországra!
a ti politikai idiotizmusotok félelmetes és beteges, - remélem megéred, hogy rendesen rábaxtok a sokat védett tolvaj fönökötök gengszerekhez méltó üzelmeire...
tudod sicc, itt nálunk no.ban senki nem dicsekszik a vagyonával és ezért én sem fogok ,minden esetre nem szorulok segélyre mint a tehetségtelen pötsch fideszesek,akik eu. pénzek nélkül kakilni sem tudnak!
egy jó hír a szeretett afd. tektöl, ök kilépnek majd az eu. ból, nem adnak több pénzt a keleti tolvaj csálinger politikusoknak ,hogy még többet lophassanak!
ti nem lesztek igazán boldogok az afd. vel sem ..., próbáltad már,hogy melózni mész vagy a brüsszeli pénzek nem olyan fárasztóak a silány,rozoga alkatodnak!? :)
kulabombaafityiszre
@Maccska: ma, 15:11
Aztán mikor mondta a gyúcsány mert most mondhat bármit,mint a fidesz ellenzékben.
Nem hivatkozási alap.
izéke
@Maccska: már megint tereled a szót az eredeti témáról,ennyire kell védened az orosz mészárosokat? Vagy nem kapsz krumplit?
kulabombaafityiszre
@Maccska: ma, 15:11
Még valami.Itt nem együttmüködés van,hanem a két ország részérők diktátum.
Azért az nagy különbség.
izéke
@Maccska: ismerjük az orosz bíróságot, beviszik a sittre őket ahonnan kijöhetnek ha visszamennek a frontra. Vagyis semmi nem változik...
simmering73
A nyomozók szerint a gyanúsítottak távol-keleti területről származnak. Holnap már hamász terroristák lesznek.
simmering73
@durbincs: Felsírtál csilletöcskölő bérbuzi?
kulabombaafityiszre
@Maccska: ma, 17:26
Mikor tett ide az usa 30 darab erősen szennyező gyárat.
Mikor adott az usa orbánéknak jelzálog köcsönt.
Mikor szabta meg az usa ki végezheti a vasút biztosító berendezéseinek beszállítását.
Mikor?
kulabombaafityiszre
@Maccska: ma, 17:22
hitler 1920-ban egy leszerelt káplár volt.
Aztán vagy 16 évvel később már más.
Viszont az mégiscsak érdekes amikor putyint még elfogadt az egész világ akkor orbán támadta,most a tettei miatt elitéli,az orbán meg pitizik.Mi lehet az oka?
jáger laszló
Az ukrán főügyész mindezt készpénznek vette ,mert ott volt és mindenről +győződött!!
Lehet hogy nem is így volt!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.