A Hamász által ellenőrzött gázai egészségügyi minisztérium azt állítja, hogy Izrael megtámadott egy mentőautó-konvojt, a robbanásban pedig több palesztin is meghalt. Az izraeli hadsereg pénteken közölte, hogy egy mentőautóra valóban csapást mértek, mert azt a Hamász használta.

Forrás: rtl.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Csak ki ne derüljön, mint a gázai kórház lebombázásáról, hogy a hamasz taxiként használja a mentőautókat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
Csak ki ne derüljön, mint a gázai kórház lebombázásáról, hogy a hamasz taxiként használja a mentőautókat.
CsipkeRózsa
@Mirabilis: Nem hiszik azt, hogy mindent szabad, de a hamasz a mentőautót valószínüleg álcázásnak használta. Nem bármilyen nép ellen harcolnak, hanem terroristák ellen, ami létkérdés. Egyébként is a terroristák támadásával kezdődött a háború.
CsipkeRózsa
Legalább kiélheti magát minden zsidógyűlölő, akkor is, ha nincs igazuk! Sőt, ők is tudják, hogy hazudnak.
CsipkeRózsa
@Mirabilis: A kórház alatt van a hamasz egyik bázisa, ha még megvan, és nem lőtték szét.
CsipkeRózsa
@Shikari: A sorolásodnak a fele sem igaz!
simmering73
@Shikari: 16:42 Az arab terroristák egyszerűen válogatás nélkül gyilkolnak nőt, gyereket, lőnek kórházat, iskolát, lerombolnak templomot. Gusztustalan tömeggyilkos, terrorista horda és aki mentegeti őket, az maga sem különb.
Jól beszélsz. Nem vagy különb.
kereső
@Mirabilis: Mondtam már? Még ugye nem, bár elég régóta figyelem az ámokfutásodat. Te nem vagy normális. Igy , ilyen módon értékellek. Nem is érdemelsz több szót- hacsak annyit nem még, "tanulj tinó ökör lesz belőled. "
CsipkeRózsa
@Shikari: @Mirabilis: Kisgyerekek gyilkosai:

Leszakadt végtagok, lefejezett csecsemők – irtózatos pusztítást végzett a kibucokban a Hamász

hvg.hu/vilag/20231011_kibuc_hamasz_gazai_ovezet_izraeli_haboru
balos
@Shikari: nyazsgem a labanc infóddal együtt!turul baszó a neved ettől még úgy hazudsz,mint az mti-t pénzelő nemzethy tömeggyilkos csúti fos!
CsipkeRózsa
@Shikari: Talán az arabok vigyázzanak a gyerekeikre, ne tegyék direkt célponttá, hogy a videókkal házaljanak a világ előtt!

Örülök, hogy legalább az arabokat szereted és véded, más általad nem magyarnak tartott embereket eddig csak gyűlöltél, és szívesen vetted volna eltűnésüket. Fogadd szeretettel a migráns arabjaidat is.
CsipkeRózsa
@Shikari: Állítsd le magad, ne foglalkozz a lelki világommal, az arabok támadtak, nem Izrael! Az arabok elismerten terrorszervezeteket működtetnek, amihez még te is hozzájárulsz anyagilag, az Union keresztül. Az alagutakat pedig el kell takarítani! Védjék meg embereiket, gyerekeiket, ne tegyék őket célponttá, készakarva!

Érdekes, a migránsokat ki nem állhatjátok, őket még le is lőnétek a határnál! Persze, te a zsidókat sokkal jobban utálod, mint az arabokat, így igazságtalanul is őket véded.
namihami
Vajon a palesztin vízcsőrakéták kikerülik a civil lakosságot?!?!?! Csak katonák és hadi létesítmények a célpontjaik?
Ha egyáltalán igaz(???), ez akkor is az adjonisten---fogadjisten helyzet!
CsipkeRózsa
@Shikari: Az ellen miért nem szólsz, hogy a Mahasz az okt. 7.-én kezdődő támadásuk alakalmával arra buzdította a támadókat, hogy civileket öljenek.
Izrael a civileket minden esetben felszólítja, hogy a támadásai miatt meneküljenek biztonságos területre, készakarva nem öl meg civileket!
CsipkeRózsa
@CsipkeRózsa: Elírás, :

Mahasz = Hamasz
CsipkeRózsa
@Shikari: Nem ölet, hiszen nem készakarva teszi de a háborúban sajnos ez is előfordul. A Hamasznak viszont parancsba adják vezetőik, hogy gyilkoljanak civileket.

Ne macerálj, szépen mondva. A véleményünk sosem fog közelíteni egymáshoz.

Hangsúlyozom, nem Izrael támadta meg a Hamaszt, hanem a Hamasz támadott aljas módon kimondottan civileket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.