Washington/New York, 2023. december 3., vasárnap (MTI) – Legkevesebb négy embert, köztük két gyereket ölt meg késsel egy férfi vasárnap hajnalban New York Queens városrészében.

Brutális! Több embert megölt egy férfi New Yorkban

Fotó: Charly TRIBALLEAU / AFP

New York rendőrfőnöke közölte, hogy a támadó két kiérkező rendőrt konyhakéssel sebesítette meg, akik ezt követően lelőtték. A rendőrök egyikét mellkasán, a másikat fején sebezte meg, sérüléseik nem súlyosak, ugyanakkor egy további embert, egy 61 éves nőt súlyos állapotban szállítottak kórházba.

A feltételezések szerint a 38 éves férfi az áldozatok rokona volt, aki a kora reggeli órákban jelent meg a lakóháznál Queens legdélebbi, Far Rockaway negyedében.

Jeffrey Maddrey rendőrfőnök helyi idő szerint reggel tartott sajtótájékoztatóján beszámolt arról, hogy az erőszakos incidensben egy 11 éves lány, egy 12 éves fiú, egy 44 éves nő, és egy 30-as éveiben járó férfi halt meg.

A tájékoztatás szerint a támadásról egy fiatal nő értesítette a rendőrséget kora reggel, aki azt mondta, hogy az unokatestvére gyilkolta meg családjának tagjait.

A gyanúsítottat a rendőrök a ház közelében találták meg, aki egy bőrönddel a kezében próbálta elhagyni a környéket. Miután a járőrök néhány kérdést tettek fel, kiderült, hogy a tettesről van szó, aki ekkor húzta elő a nála lévő kést.

Forrás: mti.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Hát azkor nem kell Gázába menni!!
Arrafelé is gyilkolásznak ,mint az állat!!
+vagyok nyugtalanodva
csak ennyi
nem barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.