Egyre rosszabb a helyzet a tárcavezető szerint.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Shikari: Ejnye! Nálunk nincs antiszemitizmus! Ahogy olvasom,, bojkott a megtámadottakra, éljenek az agresszorok! Hát, pofonok, és ízlések! Ami azt illeti, Izrael, és a Hamász nem vethet sokat egymás szemére, ami a rombolást, és gyilkosságokat illeti! Ukrajna teljesen más. Ott az agresszor rombol, gyilkol, és kormányunk ezt lelkesen támogatja!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Proktor
Már megint minden hülye szembejön az autópályán effektus...
Peller Anikó
Elképesztő mértékű a politikai- és médianyomás, ezért figyelmeztetem a fideszet, hogy tessék herekirit csináltatni magatoknak, mert különben robbanásig nől a nyomás gecik. A politikai. Mega hazudozó médianyomás ezermilliárdokért. Köszpénzből. A semmiért.
verőce21
Az európai politikai és médiaelit nyomása elképesztő, a minden idők legnépszerűbb jobboldali magyar kormányán. De a magyar közvélemény, a magyar emberek támogatása hihetetlen mértékben megnöveli a kormány önbizalmát, hogy helyes úton jár, jól képviseli a magyar érdekeket mind a hazai, mind nemzetközi téren...!

Nemcsak a hazai parlamenti választásokon, de méginkább a nemzeti konzultációkon a kormány politikája rendkívüli népszerűségnek örvend, amint az eredményeik mutatják.

Az ember csak áll és bámul, hogy már 4x 2/3 és még Isten tudja hányszor választják majd újra a Fidesz rendkívül sikeres kormánykoalícióját...! Merugye az emberek látják, hogy Ők meg tudják védeni a magyarok, és Magyarország érdekeit a zűrzavaros világ támadásaival szemben...! :)
csak úgy....
@verőce21: @KisTehen: ti ketten a beteg shikarival töltöttétek az északát?
"Az ember csak áll és bámul, hogy már 4x 2/3 " - most akkor azokról az ámulós -bámulós emberekröl is mesélhetnél valamit,akik krumpliért is...! :)
a liberális prosti törvények miatt még a kurvák között is nyerö a fidesz...,talán @KisTehen: ezért is támogatja öket ennyire hevesen, - mesélj boci..., @verőce21: esetleg te is futtatsz valakiket?
csak úgy....
@KisTehen: bocsi buzi ha a lelkedbe gázoltam a plátói szerelmeddel kapcsolatban! :)
neked se eszed se izlésed !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.