A Párbeszéd – ZÖLDEK sajtóosztálya közleményben tájékoztatott Jávor Benedek, a párt európai parlamenti listavezetőjének minapi bejegyzéséről. A képviselő elmondta, a

Forrás: Közbeszéd
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Nem engedték, nehogy konkurencia legyen nekik a pakas kettőben.
Peller Anikó
@Macska: Pdn férenyomtam a választ. De igen, mindkettő áramot termel. Akkor még nem voltak napelemek, csak nyomokban a homokban.
balos
@Peller Anikó: A mostani napelemes humbug is csalás,mert az esetleges visszatermelt áramot ,adóval fogják sújtani,mint a megtakarításaitokat!
Peller Anikó
@balos: Persze, a napelemes parkokat is csókosok telepítik, de az nem humbug, mert a napelem így vagy úgy kiváltja az atomot, a szenet, a gázt meg az olajat. Ez a pozitív része.

Az meg hogy velünk mindig igyekeznek kicseszni, hát olyan sok jó nem várható tőlük, mert a pénz kell focira. Meg jaktra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.