Az AfD társelnöke egy interjúban vázolta, mit tennének, ha hatalomra kerülnének Németországban.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
magyarországra jellemzö,hogy ott mindíg a legbagyobb seggfejek bocsájtkoznak jóslásokba és játszák a politikai elemzöt! :)
ez föltehetöleg az elbaszott becsvágyukból és a beteges tudálékosságukból fakad!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Németek azért tüntetnek az Afd ellen, mert a legerősebb párt lett Németországban, és a legközelebbi választásokon akár koalíciós partner nélkül is tudnak kormányt alakítani...!
verőce21
A németek lassan felnőnek a Fideszhez...! :)
surdilloFUJT
@KisTehen: ...meg a qrva nénikéd!!!Újraélesztik az Európát romba döntő sok-sok millió ember,civil,gyerek és katona pusztulását végrehajtó aljas hitleri eszméket,AMIT TÜZZEL VASSAL IRTANI KELL,AZ AFD FASISZTA PÁRT,EGYÁLTALÁN HOGY MŰKÖDHET NÉMETORSZÁGBAN???
AZ ILYEN SZELLEMI TOPRONGYOK MINT A NAGY MARHA ENNEK TAPSIKOL,HOGY ROHADJ MEG AHOL VAGY,IDIÓTA ALJAS FIDESS FITKÁNY!!!CSAK AZÉRT NEM IRTAM "PATKÁNYT"",MERT AZ EGY INTELLIGENS ÁLLAT,ÉS NEM AKARTAM MEGBÁNTANI,TE MOCSKOS SZELLEMI 00!!!
verőce21
Mindenesetre felnyitotta a lagymatag, elhülyített jómódban élő, külföldi nyaralásokon pénzt kiszóró német társadalom szemét, az Afd, hogy van alternatíva is Németország számára...! :)

Pedig az "echte deutshe"-ok sokáig megpróbálták ütődött, nem szalonképes, idióta keletnémet handabandázó egyletnek feltüntetni Afd-t...! :)
csak úgy....
magyarországra jellemzö,hogy ott mindíg a legbagyobb seggfejek bocsájtkoznak jóslásokba és játszák a politikai elemzöt! :)
ez föltehetöleg az elbaszott becsvágyukból és a beteges tudálékosságukból fakad!
Nyírfa
@surdilloFUJT: 20.08

Az AfD éveken keresztül tagadta, hogy köze lenne a nácizmushoz. Most vállalják.
Jellemzően a keleti részeken élnek a szavazóik, a volt NDK nem tudta felvenni a tempót, mostoha gyerek maradt, hiába az egyik legnagyobb nyugati ország , most már elidegeníthetetlen része.
A kis hülyék itthon örvendeznek, hurrá, megint jön egy hitleri időszak, lehet törvényesen gyilkolászni, szegregálni, fegyelmezni, büntetni, megbélyegezni és létrehozni egy egyenlőtlenségben élő, sivár, kiüresített társadalmat.
Csakhogy Németországban kezdeményezik az AfD betiltását, mert a német nép nagyobbik, nyugati fele tanult a hibájából.
Csizmás Kond
...lassan de biztosan mindenkinek elege van a libavezette katyvaszból...
Menőmanó
@Csizmás Kond: Csak a hülye lelki, szellemi toprongyoknak tetszik a náci diktatúra.
vitriol
Ha a szélsőjobb nyer, az Úniót nem hagynák el, tanulva az Angolok hibájából, akik azóta totál megbánták a dolgot. A precíz német ki tudná kalkulálni, milyen veszteség érné akkor!
verőce21
Gondolom a menekültekkel és az illegális bevándorlókkal minden a legnagyobb rendben van a németeknél és csakis a költséges zöld politika miatt erősödik a szélsőjobb...! :)
verőce21
Aztán a német nemzeti érdekek védelmében, lehet majd a Német Birodalom kalifátus?
Lehet.
A történelemnek ritka groteszk humora van...! :)
csak úgy....
csak a nagyon silány elmék nem tudják fölfogni, - ha egy 84 milliós országban 4 millió mohamedán él, akkor abból sosem lesz kalifátus!
- mivel a magyarok egyszer kipróbálták már 160 hosszú évre,az nem azt jelenti,hogy attól európában mindenki süsü! :)
csak úgy....
@Maccska: beszélsz zöldeket te elmebeteg!
"Der Studie zufolge sind 50 Prozent der in Deutschland lebenden Menschen Christen, von ihnen sind 44,6 Prozent katholisch, 34,7 Prozent evangelisch und 3,7 Prozent orthodox. Weitere knapp 36 Prozent gehören keiner Religionsgemeinschaft an. 8,5 Prozent sind Muslime, Buddhisten, Hindus."
remélem tudsz németül,hiszen te állítólag mindent tudsz! :)
csak úgy....
@Maccska: jah, és a 2 millió vendégmunkás törököt ne számold,mert akkor a ti vendégmunkás mohamedánjaitok is közétek számolandó! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.