Az orosz külügyminiszter mondta el az okot.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nejlontacskó
Nem olvastam el a cikket, pedig biztosan igazat állít a cikk, hiszen ez az origo...
Ja nem, egy betű sem igaz az oldalukon, hiszen ez az origo...
Sámannus
Azt hiszem el sem kellett volna kezdeni lavórkám terelsz. Le kell selejtezni a régi tankjaitokat, és sokallod a nemzetedet. Ha sokáig erőlteted a röhögfést a gazdád is megbukik, mint Napóleon Moszkvában. Hatezer tankot kel pótolni, de csak 2000-t tudtok gyártani. Mija faszt akarsz keresni ezzel, ha nincs rá kezelő sem. Odaviszed kilőnni, meg öngyilkolni? Menjetek oda a putlerrel és lőjétek egymást tökön.
Peller Anikó
@Sámannus: Ezek az ukik egy kézigránáttal meg egy drónnal kilövik a tankokat. Azok csak forgolódnak, hogy jájj honnan lőnek ránk a kindzsállal, aztán +hal. Nak.
nemkati
Miért kell hülyének nézni az embereket? Az oroszok megtámadták Ukrajnát. Az ukránok védekeznek. Akkor lesz vége a háborúnak, ha az oroszok abbahagyják a támadást. Minden más szöveg hazugság.
Sámannus
@Peller Anikó: Az a lényeg, hogy az oroszok kihajtanak mindenkit a frontra, és azt várják el, hogy valahogyan megvédik magukat. sok orosz veszett oda saját tűztől , ugyanis sokukat öngyilkos akcióra hsználták. Nem ujság ez az oroszoknál. Hadifogjokat, és rabokat kisebbségieket stb hajtanak ki a tűzvonalba, aknamezőre.Úgy néz kis az orosz tábornokok sem viselnek rangjelzést csak gyakorlóban játszák a kozkatonát. Sok tiszt és tábornok is odaveszett. Egyenlőre putler az atyaisten, de hamar fordolhat a kocka ha sok lesz a veszteség. Nagyon valószínű az új fegyverekhez nem lesz kiképzett kezelőszemélyzet és tapasztalt parancsnok. Hasonlítani fog ez a finn-orosz háborúhoz Ott is ész nélkül hajtották a katonákat a fagyhalálba. A nagy öszpontosítások megszervezésekor idáig mindig hibákat követtek el Az ellátmány az üzemanyag a deszant, vagy az élelmiszer ruházat stb ellátmánynak mindenhol időben kell érkezni. Lehetetlen akkora távolságokon tömegesen ennyi feladatot hibátlanul elvégezni. Akkor még az időjárásról nem is beszéltünk. Nagy csapatmozgásoknak amindig könnyú veszteségeket szenvedni, ugyanis a front mögött számtalan akadályt kell leküzdeni.
Bocsi de nem tudom abbahagyni lényeg, hogy ez a háború is teljesen értelmetlen, beteg emberek hóbortja csak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.