Egy igazi ZÖLDSÉG!!! =)) Az elmúlt három évben világszerte 20 millióval emelkedett az éhezők száma, sérülékeny az élelmiszer-ellátás és hatalmas veszélyt jelenthet a bioterror is, erről Lakner Zoltán, az MTA doktora beszélt egy webináriumon. Mielőtt a helyzet eszkalálódna, senki se lepődjön meg, ha egy éttermi számláján az egyik tétellel az afrikai éhező gyerekeket támogatja majd.

Forrás: economx.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy igazi ZÖLDSÉG, de még zavaros is

Lakner Zoltán, az MTA doktora elmélkedett egy webináriumon, s a sok zavaros duma mellett egy ötletet is előadott

Ami első látásra – bár egyértelmű, hogy a hatása nagyin ellentmondana a többi gondok kezelésére tett erőfeszítéseknek - akár jó is lehetne. Sőt nem zárom ki, hogy vannak/lehetnek olyan országok, ahol ennek van realitása. De a abban biztos vagyok, hogy Magyarország, s Orbánia végképp nem – nagyon nem ilyen.
Már az is véleményes, hogy akarnánk-e adni, de az biztos, hogy – a szokás szerint – ezt is – legalább is a zömét – az illetékesek lenyelnék! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.