Hétfőn Kijevbe látogatott Donald Tusk lengyel miniszterelnök.

Tusk többek között arról beszélt, Lengyelország elkötelezett Ukrajna politikai és katonai támogatása mellett, Orbán Viktor magyar miniszterelnökre utalva pedig kijelentette:

„Azok, akik csendben támogatják Putyint, mindenféleképpen elárulják Európát, ezért emlékezni fognak rájuk, és nem nyernek majd megbocsátást”.

Donald Tusk Orbán Viktorról: „Azok, akik csendben támogatják Putyint, mindenféleképpen elárulják Európát”

Donald Tusk lengyel miniszterelnök Kijevben január 22-én -  Fotó: UKRAINIAN PRESIDENTIAL PRESS SERVICE / AFP

A Telex cikke szerint Tusk a Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel folytatott megbeszélésen azt mondta, „Lengyelország készen áll arra, hogy felszereléssel és segélycsomagokkal támogassa Ukrajnát”, kormánya pedig olyan lengyelországi és ukrajnai vállalatokba fog befektetni, amelyek „védelmi képességeink – Ukrajna, Lengyelország és Európa védelmi képességeinek – növelésén fognak dolgozni”.

Forrás: Telex.hu

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@KisTehen: A bolondok házában díszsorfalat állnak a betegek, mert magasrangú vendéget várnak. A vendég megérkezik, elvonul a díszsorfal előtt, mire kórusba felkiáltanak:
- ISTEN HOZTA MINISZTERELNÖK ÚR!
A vendég méltatlankodva kérdezi:
- Na de miért csak minden második ember köszöntött?
- Azért, mert csak minden második bolond, a többi ápoló.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Eladott Ország: Már hivatalosan megjelenhetne a Soros terv. Így nincs mit támogatni!!
Soros legnagyobb tévedés, és bűne Orbán és társai angliai ösztöndíja, és a fidesz támogatása az indulásakor!
Sámannus
Ha csak Európát az ennek a faszfejnek dicséret, A hazáját népét az anyaföldet a szülő bolygóját. Mindent ami létezik még az oroszokat is!
Horizont
@Philip Marlowe: Nyugi van Fülöpke még megüt a lapos guta aztán kampec lesz.
Itt százezrek csak keresztül mentek. Úgyhogy ne vernyákolj. Na csá öreg.
Szánalmas kis köcsög vagy.
libellle
@Philip Marlowe: Na ne legyél te ebben már annyira biztos, hogy Magyarország a NATO tagja fog. a vegtelensegig maradni. Bizonyára nem hallotad Stoltenberg figyelmezetetéset a magyar ali baba kormány irányában.
libellle
@Philip Marlowe: Most komolyan ennyi hülyeseget el is hiszel. Szinte semmiben nem segitettétek az Ukránokat ti egyedül Europában. Na ezert fussál még kétszer ennek a témának talán ezredszerre sikerül kibogozni a valoságot: Ténylegesen kétlem, hogy sikerülni fog. .
libellle
@Maccska: Pontosan ezert jönnek ide hozzánk már több mint ket millio ukránt fogadtunk be. De neked egyszerüen strukturált aggyal fogalmad nincs az életröl a világrol és arról, hogy mit jelent ket millio emrröl gondoskodni. De még mindig rettentüen visszafogottak vagyunk ami a fegyvereket illeti, joval többet kellene az ukránoknak adni, hogy elpusztitsák a vereskezü patkány putint. a szolotáncos vizilovad barátját.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.