Hétfőn Kijevbe látogatott Donald Tusk lengyel miniszterelnök.

Tusk többek között arról beszélt, Lengyelország elkötelezett Ukrajna politikai és katonai támogatása mellett, Orbán Viktor magyar miniszterelnökre utalva pedig kijelentette:

„Azok, akik csendben támogatják Putyint, mindenféleképpen elárulják Európát, ezért emlékezni fognak rájuk, és nem nyernek majd megbocsátást”.

Donald Tusk Orbán Viktorról: „Azok, akik csendben támogatják Putyint, mindenféleképpen elárulják Európát”

Donald Tusk lengyel miniszterelnök Kijevben január 22-én -  Fotó: UKRAINIAN PRESIDENTIAL PRESS SERVICE / AFP

A Telex cikke szerint Tusk a Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel folytatott megbeszélésen azt mondta, „Lengyelország készen áll arra, hogy felszereléssel és segélycsomagokkal támogassa Ukrajnát”, kormánya pedig olyan lengyelországi és ukrajnai vállalatokba fog befektetni, amelyek „védelmi képességeink – Ukrajna, Lengyelország és Európa védelmi képességeinek – növelésén fognak dolgozni”.

Forrás: Telex.hu

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@KisTehen: A bolondok házában díszsorfalat állnak a betegek, mert magasrangú vendéget várnak. A vendég megérkezik, elvonul a díszsorfal előtt, mire kórusba felkiáltanak:
- ISTEN HOZTA MINISZTERELNÖK ÚR!
A vendég méltatlankodva kérdezi:
- Na de miért csak minden második ember köszöntött?
- Azért, mert csak minden második bolond, a többi ápoló.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
@KisTehen: A bolondok házában díszsorfalat állnak a betegek, mert magasrangú vendéget várnak. A vendég megérkezik, elvonul a díszsorfal előtt, mire kórusba felkiáltanak:
- ISTEN HOZTA MINISZTERELNÖK ÚR!
A vendég méltatlankodva kérdezi:
- Na de miért csak minden második ember köszöntött?
- Azért, mert csak minden második bolond, a többi ápoló.
Csizmás Kond
Azok méginkább akik egy unión kívüli országot tömnek úgy pénzel hogy azt az egész európa nyögi.
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...aki ilyen jól megjegyzi a szöveget az biztos kiáltott...
justhpeter
@Maccska: Az nem kérdés, hogy Tusknak van igaza, hiszen Orbán Putyin trójai falova az Unióban. Csakhogy ez a söpredék faló már szálkás is és penészes is.
csak úgy....
@Csizmás Kond: ha egyszer rádöbbensz,hogy mennyire buta vagy,
akkor bánatodban fölfogod kötni magadat!
Csizmás Kond
@csak úgy...: ..ebben is különbözünk ugyanis te nem tudnád megtenni mert rád az ápolók vigyáznak...
rücsü41
Lengyel barátaink szerint a mi Orbánunk egy áruló.Na hát ők is észrevették!
Péter2
Teljesen igaza van Tusknak , Az uniós tagországok , magyar " kormány " kivételével azon dolgozik , hogy teljesen megszabaduljon az orosz energia, meg minden fajta függőségtől , hogy az oroszok piacot vesszenek, és elszigetelődjenek gazdaágilag , és a technika technológia terén . Aki nem erre törekszik az idézőjelesen valóban elárulja a közösséget , mert az uniós országok, a magyar kormányon kívül segítik az ukránokat , a magyar kormány meg az oroszok mellett áll ,az unióval szemben , ahol képviselteti magát , nem véletlen osztják az oroszok a Дружба ордена за заслуги перед ними - a fidesz tagoknak !
Yoda69
@Maccska:
Földrajzilag valóban Oroszország 1/3-a Európa területén van 2/3-a pedig Ázsiában. Azonban mentalitásban nagyon távol állnak europatol
Csizmás Kond
@Yoda69: Budapesten egy európa közepén lévő nagyvárosban egymás mellett lakik cigány magyar...de mentálisan nagyon távol állnak egymástól...
csak úgy....
@Csizmás Kond: beteg a fantáziád,betegebb mint te, te szerencsétlen buta marha! :)
Horizont
Nem csak Európát árulta el hanem Magyarországot is.
Konzultáljon arról mit akar a nép (nagy része)!
Ukrajna bajban van segíteni kell rajtuk miután egy rohadék agresszor megtámadta őket.
Remélem ha orbán szarba kerül senki nem fog segíteni rajta és a nyaloncain se.
kereső
"Szeretnénk innen Kijivből üzenni azon európai országok vezetőinek, akik még mindig nem értik, hogy mi forog kockán itt. Ma mindenki, aki a szabad világban él és ebben a morális válsághelyzetben a semlegességet választja, vagy egyenlő távolságot próbál tartani Oroszország és Ukrajna között, a legrosszabb helyet érdemli meg a politikai pokolban." /Donald Tusk lengyel miniszterelnök Kijev/
Horizont
@Philip Marlowe: Debil! Nem csak katonai segítségre van szükség te hülye.
balos
@Maccska: Szerencsétlen nyilasbuzzancs!Itt és most a gecidről van szó!Ebben pedig már több kárt csinált,mint ami az ezer éves fennállása alatt érte az országot!
NKF
Sok lengyel ismerősöm,barátom van de ettől a rohadéktól kiver a víz!
Clavigo
A muszkaszopó ,uccai harcos ninja Cigány ,,kijevi látogatását sikerült " előkészíteni "..? 1- 2 év alatt ? Vagy még varják rá a legújabb kevlár- szerkóját ,fellépő ruháját ?
Eladott Ország
@Őrnagy: ma, 16:14 ☻ "Soros-terv olyan, mint Columbo felesége: mindenki róla beszél csak még nem látta senki." Vagy olyan mint a magyar covid oltási lista az se vót' soha, csak a kinai "szenteltvíz" 60 év fölött, amihez járt szerencsesüti, ha túlélte.
Clavigo
@Philip Marlowe: Nyugi van Fülöpke...,,csillapodjál kis csíra..! Miért vagy te ilyen hülye,mondd ? Inkább örülj. a tölcsérseggű Főnököd vietkong bikájának... Ahogy ezek felvonultak a Karmelitákban...(!!!) Szerintem tocsogósra " nedvesedtél " a látványtól ...
Clavigo
@Őrnagy: Neked tölcséren keresztül kéne adni a xanaxot,,őrmikém..,,hogy ne tudd kiköpni.. .. .. Idiota. Apropo,,voltál már az USA- ban ,őrmi..? Vagy csak a szádat téped,tudatlanul,feleslegesen.,,inkább békemeneteljél .. Abban a " menetben " legalább nem feltűnő,hogy mekkora barom vagy .
Nessy
@Eladott Ország: Már hivatalosan megjelenhetne a Soros terv. Így nincs mit támogatni!!
Soros legnagyobb tévedés, és bűne Orbán és társai angliai ösztöndíja, és a fidesz támogatása az indulásakor!
Sámannus
Ha csak Európát az ennek a faszfejnek dicséret, A hazáját népét az anyaföldet a szülő bolygóját. Mindent ami létezik még az oroszokat is!
Horizont
@Philip Marlowe: Nyugi van Fülöpke még megüt a lapos guta aztán kampec lesz.
Itt százezrek csak keresztül mentek. Úgyhogy ne vernyákolj. Na csá öreg.
Szánalmas kis köcsög vagy.
libellle
@Philip Marlowe: Na ne legyél te ebben már annyira biztos, hogy Magyarország a NATO tagja fog. a vegtelensegig maradni. Bizonyára nem hallotad Stoltenberg figyelmezetetéset a magyar ali baba kormány irányában.
libellle
@Philip Marlowe: Most komolyan ennyi hülyeseget el is hiszel. Szinte semmiben nem segitettétek az Ukránokat ti egyedül Europában. Na ezert fussál még kétszer ennek a témának talán ezredszerre sikerül kibogozni a valoságot: Ténylegesen kétlem, hogy sikerülni fog. .
libellle
@Maccska: Pontosan ezert jönnek ide hozzánk már több mint ket millio ukránt fogadtunk be. De neked egyszerüen strukturált aggyal fogalmad nincs az életröl a világrol és arról, hogy mit jelent ket millio emrröl gondoskodni. De még mindig rettentüen visszafogottak vagyunk ami a fegyvereket illeti, joval többet kellene az ukránoknak adni, hogy elpusztitsák a vereskezü patkány putint. a szolotáncos vizilovad barátját.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.