Szerintük jelenleg nincs miről tárgyalni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
@KisTehen: ha a politika a ti szinteteken működne, már rég kitört volna a világháború. Ökör.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
colibri
Bravó! Nagyon jól csinálta! Nehogy már úgy csicskáztassa a svéd kollegáját ez a G, mint ahogy őt a putyin haverja! Remélem cseng a füle, mert ez a döntés felért egy jó nagy pofonnal!
szegény hazám
Hű de szép ez a mai nap. Hihetetlen nagy pofont kapott a karmelita malac. Mért is akarta meghívni a Svéd Miniszter Elnököt? Azért, mert rá akarta kenni a szart. Na ez nem jött össze. Határozottan örülök a történteknek. Hónapok óta kilóg a lóláb a malac ostoba fejéből, de olyan vastag a pofáján a bőr, hogy az elutasítást is győzelemnek fogja elkönyvelni. A birkanyáj meg boldogan béget az eseményekhez.
simmering73
Szopás van Viktor. Nincs miről tárgyalni veled.
simmering73
@KisTehen: ha a politika a ti szinteteken működne, már rég kitört volna a világháború. Ökör.
szaboria1
Jó nagy bukta megint Orbánnak. Erdogan pedig már elég régen be harangozta ők beleegyeznek a csatlakozásba. Így az a kérdés vajon Putyin utasította e megint, hogy halasszák a magyarok a szavazást.
namihami
@KisTehen: 21.34: Eddig is pária volt a Kmalac! Ha most visszatolatna, akkor méginkább tudatosítaná, hogy semmi politikai vagy diplomáciai érzéke és a pozíciója kizárólag a vagyonszerzési célt szolgálja! Mint már eddig is láthattuk ""Európa legcsóróbb miniszterelnökének"" a politikához illetve a vagyonszerzéshez való viszonyát!
Havanagi
Okos a svéd miniszterelnök.A rugdosást a NATO-ra hagyja,már szóba sem áll a putrissal."Jóbarát " Erdogán sem üzenet neki,hogy mikor fogják megszavazni? Ilyenek a "hű" barátok.Egyébként meg teljesen világos,hogy
orbán a végsőkig kitart putyin mellett. Ez a meztelen igazság.
szaboria1
@Maccska: Szoktál néha térképet is nézni?
Clavigo
@Őrnagy: mi van őrmi..? megzakkantál ? Szegény Orbán elvtárs.. Már megint a fejére szartak,,pedig van neki szája...
Menőmanó
A csútit elküldték a pichába, de úgy, hogy előtte még Erdogan is pofára ejtette. Így jár az, akinek olyan rossz minőségű barátai vannak, amilyen ő maga.
Putyin is rendszeresen alázza, mert megteheti, mert előzőleg zsarolhatóvá tette a mocskos cigót.
Nyírfa
Megnéztem, a svédek mint őslakosok, mióta élnek a skandináv területeken. Nos, mielőtt beindul az ezeréves államiságunknak tiszteletet követelő propaganda, hátrább az agarakkal, ugyanis a magyarok nem büszkélkedhetnek azzal, amivel a svéd nép: i.e. 12 ezer, lassan mondom, hátha megértik, időszámításunk előtt tizenkétezer évvel jelentek meg mai szülőföldjükön.
Nyugodtan kijelenthetjük , hogy a magyar menekülteknek , itt a Kárpát-medencében, az őket befogadó Európában, több tiszteletet kellene tanúsítaniuk.
kereső
Látom, most is itt van a propi kiszolgált obsitosa, és megpróbálja a döglött lóba a x@rt visszalapátolni. Nehéz lesz, mert ez már nem csak a holdról látszik, hanem Plútóról is.

Szégyellem, hogy orbánnnindzsautcaiharcosviktor még mindig Magyarország miniszterelnöke/fejedelme lehet! Egy notórius hazudozó, aki mert tisztségéből kifolyólag "képviseli" az országot- meg is alázza , és mert ő egy becstelen briganti- az országot is annak tekintik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.