A Fidesz egyik tagja sem fogadta az amerikai szenátorokat.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Vikkancs többet nem mehet Amerikába. Meg szíjrágó se. Meg még páran...
rücsü41
A hagyományos magyar vendégszeretetnek és várásnak meg lesznek a következményei, mert ezt a sért.Mi magyarok most nem ezeket az embereket aláztuk meg, hanem az Észak-Amerikai Egyesült Államokat és ezt az USA nem teszi csak úgy zsebre!
Peller Anikó
@rücsü41: "'"Magyarországon az Egyesült Államok a második legnagyobb befektető, így jó lett volna beszélni a közös gazdasági érdekeinkről."'"

Ezt vehetjük figyelmeztetésnek.
RonaGyuri
nAmbivalens érzéseik vannak a tárgyalásokkal kapcsolatban

márha bármi értelmes dolgot akarnánk felfedezni az orbániai vezetésben, pontosabban cselekedeteikben és nem cselekedeteikben

Miközben ugye az duma járja, hogy addig nincs jóváhagyás a svédeknek, míg a PM-jük nem gyűn canossa -t-ropni, a budapesti amerikai nagykövetség vendége volt vasárnap két demokrata és egy republikánus szenátor, hogy Magyarország és a NATO együttműködés tárgyaló sajtótájékoztatón Washington üzenetét közvetítsék. A küldöttség vezetője: leszögezte, azért vannak Budapesten, mivel Orbán Viktor nem tartotta magát korábbi ígéretéhez és hogy a NATO miatti aggodalmunknak adjanak hangot és megsürgessék Svédország csatlakozásának ratifikálását, amivel Magyarország utolsóként maradt adós a szövetségben.
S persze most csodálkoznak, hogy: a kétpárti szenátusi küldöttség politikusaival a Fidesz egyetlen tagja sem volt hajlandó találkozni.
Amire az egyik amerikai „vendég” megjegyezte: Furcsa érzés úgy vendégeskedni egy NATO-szövetségesnél, hogy az elutasít minden személyes egyeztetést.
Persze nem kell csodálkozni hiszen
egyfelől; értelmes magyarázatot kellett volna adni nekik az okokról,
ráadásul; mint jelezték: „Olyan témákról egyeztettek volna, mint az emberi jogok, a szabad és tiszta választások és a kereskedelmi kapcsolatok ügye,”!!! =))
RonaGyuri
sőt:

Egy csöppet sem meglepő „fordulat”

a Párt központi napilapja is reagált arra a tényre – na jó nagyon más olvasatban -, hogy a derék matyar kormány nem fogadta az ide látogató amcsi képviselőket

A dolog lényegét már kiveséztem, rámutatván, hogy az amcsik galád módon: „Olyan témákról egyeztettek volna, mint az emberi jogok, a szabad és tiszta választások és a kereskedelmi kapcsolatok ügye”
Nos a mi derék hazafiaink átláttak a szitán, sőt:
„Pressmanék a baloldallal ültek asztalhoz, de ez még nem minden
A találkáról képeket is közölt az Amerikai Egyesült Államok budapesti nagykövetsége.” címmel rántják le a leplet az amcsik mesterkedéseiről.
Egyfelől; beszámol róla, hogy: „meghívást kapott számos magas rangú kormánytisztviselő is, ám ők – nem meglepő módon – nem kívántak részt venni annak a David Presmannek a találkozóján, aki rendszeresen aktívan igyekszik beleszólni Magyarország belügyeibe.”
másfelől; ezeknek a mocskoknak arra is jutott ideje: „Magas rangú amerikai szenátorok kétpárti csoportja fontos megbeszélést folytatott magyar civil szervezetek és szakértőik képviselőivel”

Tudom, hogy aki kíváncsi az hamar megöregszik – na jó ez már megtörtént -, de tényleg kíváncsi lennék, hogy mi van a NER-civilekkel, köztük kiemelten a CÖF-káékkal??? =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.