Az Antalyai Diplomáciai Fórumot hétvégén tartják meg Recep Tayyip Erdogan Erdogan elnök és a török külügyminisztérium kezdeményezésére. „A következő két napban diplomáciai nagyüzem lesz Antalyában, ott a helyünk! Olyan lesz ez, mint egy mini ENSZ-közgyűlés, lehetséges sok külügyminiszter kollégával találkozni a világ minden tájáról” – ezt írta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán annak kapcsán, hogy az Antalyai Diplomáciai Fórumot március 1–3. között tartják meg Recep Tayyip Erdogan Erdogan elnök és a török külügyminisztérium kezdeményezésére. Az eseményen pénteken beszédet mond Orbán Viktor magyar miniszterelnök is.

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Petike esete az ő „mini ENSZ Közgyűlés”-ével

Ami azt illeti, a jelszó „Advancing Diplomacy in Times of Turmoil”
igencsak releváns, mármint a jelző nem csak az időkre klappol

Petike megint belelkesedett:
www.facebook.com/szijjarto.peter.official/posts/932144258378868?ref=embed_post
„A következő két napban diplomáciai nagyüzem lesz Antalyában, ott a helyünk! Olyan lesz ez, mint egy mini ENSZ Közgyűlés, lehetőséget ad sok külügyminiszter-kollégával találkozni a világ minden tájáról.”
Az Antalyai Diplomáciai Fórum állam- és kormányfőket, minisztereket, diplomatákat, üzleti vezetőket, akadémikusokat és a média képviselőit hozott össze
antalyadf.org/en/participants-2024/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.