David Pressman, az Egyesült Államok magyarországi nagykövete kijelentette, hogy Washington válaszolni fog Budapest USA-ellenes üzeneteire, és azt sem hagyja szó nélkül, hogy Magyarországnak egyre csak mélyül az Oroszországgal való kapcsolata.

Forrás: hu.euronews.com
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
U.S. Department of State komolyan vette a Szájjártató bohóckodását!! =))
Géza
Ez a pofátlanság! Ide küldenek egy provokáló dísz buzit nagykövetnek és amikor kikérjük magunknak az elnökük hazudozásait, elkezdenek fenyegetni.
Milyen egy ellenség, ha ezek a barátaink?
izéke
épp itt az ideje keményen fellépni orbánék ellen,vesszen a potrohos! ki az országgal minden nyugati szövetségi rendszerből,se NATO,se EU tagok ne lehessenek többé! legyenek csak orosz és kínai gyarmat,ahogy azt szeretnék :)))))))
Pálinkás Pál
helyes...ha már a magyar nép nem mer tenni...
Géza
Kezdetnek hazazavarhatnánk ezt a provokáló, acsarkodó buzit. Teszünk rá egy cetlit, hogy normálist küldjenek.
vacsi
De a magyarok tűrjék, hogy az amerikai nagykövet ellenséges velük?! Idióta hapsi!
izéke
" Pressman ezután tért rá a rendszámvitára. Szerint amerikai katonák ezrei jöttek Kelet-Európába, ők a NATO-szövetségesekért teszik kockára életüket, többek közt „Magyarországért, a magyarokért”.

Miközben az amerikai katonákat a magyar hadsereg szívesen fogadja, a magyar kormány nem engedi meg a pápai légibázison szolgáló amerikai katonáknak, hogy magyar rendszámot kapjanak családi autóikra.

Vagyis sok-sok pénzt kell fizetniük ideiglenes rendszámokért, „mert a magyar kormány politikai döntést hozott”. Pressman ezután aggasztónak nevezte Magyarország kapcsolatait a szövetségeseivel. "
törvény kötelezi az itt élő külföldi állampolgarokat az autójuk honosítására,amit az állam akadályoz minden áron. micsoda egy aljas viselkedés!
izéke
@vacsi: látszik,hogy mennyire otthonosan mozogsz a politikában és a státuszok megítélésében. A nagykövet dolga az,hogy a hazája érdekeit képviselje és amit ő itt mond,az az országa hivatalos véleménye,nem a magánvéleménye.
vacsi
@Pálinkás Pál: Te mit teszel, azon kívül, hogy másokat uszítasz?!
vacsi
"a magyar kormány nem engedi meg a pápai légibázison szolgáló amerikai katonáknak, hogy magyar rendszámot kapjanak családi autóikra."
Nagyon helyes! Ezek családi autók!
Pálinkás Pál
@vacsi: te nekem ugatsz,fideszcsicska..?..kussolj inkább...egyébként várom a karizmatikus ellenzéki vezetőt, aki tenni is mer
simmering73
Osszátok csak a sallerokat meg a kokikat ezeknek a bugris maffiózóknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.