Veszélyben lehet a walesi hercegi pár házassága: sajtóinformációk szerint ugyanis a herceg Lady Rose Hanburyre cserélhette le a feleségét.

Vilmos herceg és Katalin hercegné körül mostanában egészen furcsa pletykák láttak napvilágot... Mivel a hercegné a januári műtétje óta teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, és a palota csak nagyon szűkszavúan nyilatkozik az állapotáról, egyre több bizarr teória terjeng arról, miért nem láthatjuk őt. Szárnyra kapott már olyan pletyka, hogy az egészségével nagyobb gondok vannak, mint amit bevallottak, de sokan azt is feltételezik, hogy megromlott a házasságuk Vilmos herceggel, ugyanis a képbe került az állítólagos szeretője, Lady Rose Hanbury.

Királyi botrány! Vele csalhatja Vilmos herceg Katalin hercegnét

Riválisok egymással szemben: Lady Rose Hanbury és Katalin hercegné    Fotó: PA

Utóbbiról már 2019-ben szárnyra kaptak azok a pletykák, hogy ő Vilmos állítólagos szeretője. És ez még nem minden… A legfrissebb „hírek” szerint Rose gyermeket vár Vilmostól, ezért kapott idegösszeomlást Katalin hercegné. Fokozzuk még a dolgot: Állítólag Rose és férje, David George Philip, Cholmondeley hetedik márkija válnak, ami azért is érdekes, mert tavaly szeptemberben Davidet 30 év szolgálat után eltávolították a brit királyi családban betöltött pozíciójából. Ráadásul Katalinhoz hasonlóan de Rose szintén nem hordja már a gyűrűjét...

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Megindult a pletyka, mert úgy érdekesebb az élet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Azért azt tudni kell a hírhez, hogy Lady Rose H., Vilmos első szerelme volt, nemesi családból, mindenki azt hitte annak idején, hogy Őt veszi majd el a herceg. De a kollégiumban Vilmos beleszeretett a rámenős polgárlány Katalinba...
A hercegi pár később is kapcsolatot tartott fenn Lady Rose-val és családjával, mint az uralkodó osztály tagjaival. Rose szintén három gyerekes anya lett, egyik kisfia apród volt III. Károly koronázási ceremóniáján...! :)
Levendula
@verőce21: Így igaz. És Lady Rose sem olyan szép, mint Katalin.

Kamilla néni sem ért fel Lady Diana szépségéhez, bájához...
csak úgy....
@verőce21: agresszív kismalacom, ebben te és a fideszes társaid voltak a mesteteim, ti akik mindenkiröl mindent tudnak,tudni vélnek! :) - te tévedhetetlen,hisztérikás,proli ganyé,akinek tesók a szülei!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.