A Real Madrid és a Barcelona beperelte a francia Le Monde-ot, és egy újságírójukat egy cikk miatt. A spanyol hatóságok megítéltek a Realnak a kiadóval szemben 390 ezer euró (154 millió forint), az újságíróval szemben 33 ezer eurónyi (13 millió forint) kártérítést, míg a Barcelona esetében a beadvány technikai hiányosságai miatt csupán 15 ezer eurót (5,9 millió forint). Ezután a felperesek megkíséreltek érvényt szerezni a döntésnek Franciaországban – ahol azonban a helyi bíróságok az útjukat állták. A francia bíróságok előadták, hogy az ilyen magas kártérítési összegek nincsenek összhangban a francia bírósági gyakorlattal, továbbá olyan súlyosak, hogy véleményük szerint komoly visszatartó hatást gyakorolnának a sajtó- és a véleménynyilvánítás szabadságára.

Forrás: vg.hu
Feltöltő: KisTehen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szegény Dzsoni és Árnika
A téma buta parasztjai - eddig:

Az ÁVH-s: @KisTehen: A vérpufajkás: @Őrnagy:
Szegény Dzsoni és Árnika
Minden korban kell egy beazonosító.

Én vagyok a beazonosító!

MINDENKIT beazonosítok !!!
teuton
@Őrnagy: Kerdezdd a potrohos kolostormalac gazdad, miert akar az Unioban maradni?! Es az USA mikor lepett be az Europai Ügyeszsegbe? Nagyobb hülye vagy, mint a Nagy Marha!!!
teuton
@KisTehen: A jogallamisag "faszsagrol" kerdezdd az ereszcsatorna-szökevenyt, ö tartott erröl elöadast az EPben! Magyarul!!! Ja, te olyan analfabeta Nagy Marha vagy, hogy magyarul sem tudsz... Persze akkor olyan, hogy jogallamisag ugye nem is letezik? Erdekes, amikor a drogos homokos meselt rola, akkor meg pontosan volt definialva...
Őrnagy
@Szegény Dzsoni és Árnika Gyagyás: De miért van a korlapodon Gyagyás, hogy korábban meg Napóleonnak képzelted magad? :)))
Őrnagy
@teuton Gyagyás: Nem fecsérlem az időmet agyhúgyköves elmeroggyantakra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.