Törvényi kötelességnek eleget téve közzétette vagyonnyilatkozatát Volodimir Zelenszkij, amiből az is kiderül, hogy az abban szereplő összeg 8,7 millió hrivnyával több, mint az előző évben volt.

Az ukrán elnöknek és családjának 2023-ban 12.4 millió hrivnya bevétele volt, ami mai árfolyamon körülbelül 116 millió forintnak felel meg. Tehát havonta nagyjából 9-10 millió forintnak megfelelő összeget keresett – legalábbis ez derül ki a legfrissebb vagyonnyilatkozatból. Ez az összeg 8,7 millió hrivnyával több, mint az előző évben volt.

Így kell egy háborúban álló országot irányítani – Tavaly több mint százmillióval nőtt Zelenszkij vagyona

Volodimir Zelenszkij a vagyonbevallása szerint egyre gazdagabb ember    Fotó: AFP

A Magyar Nemzet beszámolója szerint a jelentős emelkedés annak köszönhető, hogy az ukrán elnök tavaly 7,45 millió hrvinya értékben adott el államkötvényeket. Ezen túl majd 5 millió hrivnya bevétele volt még az elnöki fizetéséből, a banki kamatokból, valamint az ingatlanok kiadásából. Kiemelték, hogy 2023-ban megújították a háború miatt felfüggesztett bérbeadási szerződéseket, emiatt is gyarapodott a családi kassza. Ezek mellett Volodimir Zelenszkijéknek még 2,8 millió hrivnya megtakarítása volt.

A nyilatkozat szemérmesen úgy nyilatkozik, ingatlanjaiban, autóiban, cégeiben nem történt változás, de azt tételesen nem sorolják fel, mi van tulajdonában. A Forbes a háború kirobbanása után részletes portfóliót közölt (nyilvános) vagyonáról. Ebben az ukrán elnök összvagyonát két évvel ezelőtt 20 millió dollárra, mai árfolyamon kb. 7,3 milliárd forintra becsülték.

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nejlontacskó
@KisTehen: " szegény z szenved ... "
Na látod, ilyen ez a háború.
Zelenkíj degeszre keresi magát, a Viktor meg lassan a népkonyhán köt ki.
Már ami a vagyonbevallásokból mutatkozik ugyebár...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Őrnagy
" Tavaly több mint százmillióval nőtt Zelenszkij vagyona"

Ilyen kevéssel? Meg vagyok lepve. Sőt, el se hiszem!
FitesZoltan
A globalista dollárbaloldal is e-képpen lát a háborúban jó üzletet. Efelől szemernyi kétségünk se ne legyen!

Olajat önteni a tűzre. Béketárgyalás helyett még több halál és népirtás. Hogy ők tovább tömjék a zsebüket.

NO GENDER. NO WAR . NO MIGRATION.
teuton
@Őrnagy: Lölö vagyona mennyivel nött??? Es az Orban-csalade??? Miböl akarja a potrohos veje megvenni a Spart??? Hogyan lehet az, hogy valaki többet ad ki, mint amennyi bevetele van (Roggyant Toni)???
Őrnagy
@teuton Gyagyás: Hogy jön ide Lölö Gyagyás? Zselé felesége az USA útjai alkalmával egyetlen egy ékszerboltban többet költ, mint amennyi Zselé "éves vagyongyarapodása", és akkor még nem beszéltünk az Európai ingatlanvásárlásairól!
FLETÓ
@FitesZoltan: Komolyan azt hittem izraeli zászló van mögötte !!!
Pegero
@teuton: Inkább azért emeld fel a hangod, hogy műtsék vissza nővé Dobrev Klárát.
NKF
Megérdemlik az ukránok! Tönkrevágta a saját hazáját a zenebohóc!
Feller_Peti
Az korrupt Ukrán drogos neo-Náci Banderista disznó. Kap a pofájára Oroszországtól.
videa.hu/videok/nagyvilag/destroyin-ukronazis-2KSUthACAidYlrKr
videa.hu/videok/nagyvilag/deadpigs-h5V4hEdz5TgVUksa
videa.hu/videok/nagyvilag/deadpigs-h5V4hEdz5TgVUksa

Látjátok balosok? Ezért nem jó hazárulónak lenni:

litter.catbox.moe/j03i7g.jpg

litter.catbox.moe/xa67m0.jpg

litter.catbox.moe/8lnaux.jpg

litter.catbox.moe/ck32tp.jpg

litter.catbox.moe/4qh9zs.jpg

videa.hu/videok/nagyvilag/deadpigs-D2kpshiDNJ0WfE8s

Mind egy, hogy hogyan definiáljátok, virágnyelvezitek, hogyan másítjátok.
Ilyen sorsra jut a Propeller/Soros gazdátok is.
Ábel
Zelenszkij egy szegény ember, Mészáros, és Tiborc százmilliárdjai mellett. A vagyonából még egy rendes luxus jacht sem jönne ki. A magyar oligarchák kenterbe verik.
Ábel
@Feller_Peti: Minek mutogatsz halott illipsiket? Miért nem állsz közéjük harcolni. Lehetnél te is égett hulla.
Feller_Peti
@Ábel: Unalmasak vagytok. Többet érne ha valami jót tennétek. Akkor lenne mindenkinek jó. Minden politikai rendszerben van javítani való.
Sakk Matt
@Szegény Dzsoni és Árnika: Hát ne szagolgasd!
KisTehen
és mindez hitel ... bocs vissza nem térítendő támogatásból
Pálinkás Pál
no,akkor idegyűlt gyengeelméjű sejthalmaz...@Feller_Peti: @KisTehen: @verőce21: @NKF: @Pegero: @FLETÓ: ...miért nem elemzitek az akadémikus gázszerelő, no meg gazdaállata ,a puhos tetű gyarapodását...sipoltok itt 100 milláért...ennek több mint hatvanszorosát dubta a kukába a rákai cigó, persze ügyelve arra, neki is csurranjon- cseppenjen némi píííz belőle.../ olyan 120 milla körül../...úgyhogy szerintem jobb ha elkussoltok...
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: igazad van... minden idegbeteg olyannal akarja összehasonlítani a bohóc vagyonát aki nem háborúval gyarapította azt...aki mástól elvárja hogy tömjék a saját gyilkos játékát de ő nemhogy nem ad hozzá hanem még kivesz belőle...
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: most leírtad a puhost..?...az ország csodálatos " válságkezelése " hány emberéletbe került a covid alatt..?...nem a vírusról beszélek, mert az hiszti volt, hanem azokról akiket kitettek a kórházakból miatta,..meg azokról akik nem kaptak megfelelő ellátást az ide-oda orvosvezénylések miatt...ami a háborút illeti, miért nem a puhos imádatának tárgyát, a cárevicset ekézed..?..a világ egyik leggazdagabb embere,úgy hogy egy napot nem dolgozott életében...nem ismerős,munka nélküli gazdagodás,lopással..., puhos és társai...a pedofidesz...
kereső
Mennyivel is gyarapodott mészáros lölö vagyona 2020-ban c ovid járvány idején 150 milliárddal? Meg csányié, szijjé, garancsié? és azóta is , hála a háborúnak, és a háborús veszélyhelyzetnek. Foglakozzatok már magatokkal, és azzal amivel egyidősek vagytok...morzsolgassátok.
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: ...Pali te korán megkezdted a locsolást hogy már szédülsz...állítólag szerinted covid sem volt csak nátha...és nem az ölt hanem az orvosok...emlékszel hogy egy félévig ezzel törtettél ?
...és hogy ismételten felhívjam a figyelmedet itt az a beszédtéma hogy egy háborúban álló ország vezetője gazdagszik, és nem arról hogy a világ többi részén kik hogyan szaporítják a vagyonukat...és avilég leggazdagabb embereit az angliai zsidók közöztt kell keresni a rotschildek a wartburgok stb között...mert ők is gazdagodtak ám csak őket mi tömjük...többek közt te is.
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: hol olvasod hogy az orvos ölt...?...az okozott számtalan halált hogy a betegeket kidobták a kórházakból,kásler ,meg a geci utasítására..." itt az a beszédtéma hogy egy háborúban álló ország vezetője gazdagszik, "...erről beszélek én is...putyin egy háborúban álló ország vezetője, és gennyesmód gazdagszik...miért nem azt elemzitek...?
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: ...Pali...sokszor úgy érzem nem veled beszélek hanem valaki más használja a nevedet...Putyin nem áll vesztésre...de ukrajna egy napot sem élne túl ha a világ nem támogatná, tehát nincs termelése nincs jövedelme nincs semmije, még a kibaszott propagandát amit a világban szétszórnak azt is más állja...ez a különbség kettőjük között.
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: csak itt most nem a háború állása a téma, hanem a gazdagodás, munka nélkül...mellesleg, ezt állították anno afganisztánban, aztán 8 év után nyüszítve menekültek...aztán ,két év alatt az oroszoknak sikerült akkora területet megszállniuk, mint hitlernek egy gyengébb délután...az oroszok azért vannak még ott, mert a világ vezetése liberális...a NATO kb 3 nap alatt kisöpörné a " vörös hadsereget "...csak azzal kockáztatnának egy esetleges atomcsapást,...és ezt senki nem meri bevállalni, szerintem ott is az oroszok húznák a rövidebbet, de rengeteg civil áldozat lenne...
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: ...pali ...nem szeretem a rizsát...
csak úgy....
hazug ruszkipropaganda gyogyós fideszhíveknek!
KisTehen
@csak úgy...: B+ olvas már l a cikket húgyagyú ... saját vagyonbevallása
sándorbence
az orbán familia gazdagodásához képest ezegy kisapró pénz
az orbánpuszta többet ér ésmég hol atöbbi pénz orbán hee
KisTehen
@sándorbence: mit gondolsz ... miért szeretnének belépni annyira az eu-ba?
KisTehen
@sándorbence: automatikusan járó támogatások ... nem kell érte körbehaknizni a világot ... ukrán kánaán
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: ez nem rizsa, hanem a valóság...
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: ...persze ...csak nem ide tartozik...mert így e fórum alatt akár a kvantummechanikát is belekavarhatnánk mert abból is sokan meggazdagodtak...
Pusztai
Hát baszod azt tudni véli, - sőt kijelenti,- mennyi Zelenszkíj vagyona, de hogy a geczinek mennyi lett 30 év alatt, - miközben az kb kiszámolható, az nem érdekes.
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: putyler nem ide tartozik...?...ő az agresszor, aki miatt háborúról beszélünk...
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: ...kinek hogy...ha van időd és kedved a vieóban van némi ismertető az egészről...és még friss.
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: nem érdekel, ki vonult be a másik országába..?..
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: ...a tiéd amolyan karabélypolitika...egylövetű...
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: mert egyszerű dolgokat nem bonyolítok...
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: Pali te be vagy rúgva...méghogy nem bonyolítasz...olvasd el mit írtál 09:09-kor...össze-vissza beszélsz...
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: mi nem igaz belőle...?..
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: ...majdenem semmi és ismét zavarod a dolgokat ...egyszer azt írod hogy nem bonyolítasz s amikor szembesítenek bele akkor azzal tromfolsz hogy mi nem igaz benne...mint akinek nincs ki mind a négy...na megyek és töltök magamnak is hátha úgy találni fog a szó...
lampa laz
Nálunk sem piskóta ám ez a vészhelyzeti kormányzás...
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: beteg vagy..? megkerülöd a kérdést, mi nem igaz abban amit írtam...?
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: Az, hogy olyanról prédikálsz ami nem a téma tárgya...tehát csak azért írogatsz hogy hallasd a ceruzád sercegését, de a témát kerülöd mint az ördög a tömjénfüstöt.
A fórum nem arra való hogy példákkal, hasonlatokkal hozakodjunk elő mint az irodalomban, hanem arra, hogy az adott témát körülírjuk...persze akinek az nem meg az jön az atomfizikával meg a bildenberg családdal...te meg szokásodhoz híven puhosozol meg kerülöd a témát mint a liba a forrókását.
...és hogy értelmet adj a mostanig írt háttérhangnak, helyesled-e hogy egy háborúban álló ország elnöke a háború alatt vagyongyarapodásról tegyen vallomást ?
nejlontacskó
@KisTehen: " szegény z szenved ... "
Na látod, ilyen ez a háború.
Zelenkíj degeszre keresi magát, a Viktor meg lassan a népkonyhán köt ki.
Már ami a vagyonbevallásokból mutatkozik ugyebár...
Géza
Egy irányított bunker romboló rakéta és megszabadulnak az ukránok.
KisTehen
@nejlontacskó: z a népéért gazdagszik
Feller_Peti
Kíváncsi vagyok, hogy Oroszország meddig tűri ezeket a Kelet felé terjeszkedő nyugati liberális gyarmatcsináló parazitákat, meg a liberális USA által támogatott Ukro neo-náci Zelensky disznókat.

..."Egy irányított bunker romboló"... :

Ne aggódj, bőséges tömeggyártással készítik már az Oroszok az újabb fagyit az ukrán fasisztáknak.

Épp a hetekben állnak át még keményebb, még nagyobb bombagyártásra.
Túlzás nélkül: Végeláthatatlan gyártósorokkal és bombákkal vannak felszerelve az Oroszok.

Ahhoz képest vicc az amit a nyugati média a nyugati bombákkal mutogat.

Ezt az Ukrán Zelensky disznót jól megküldik néhány FAB 500 -al ( ФАБ-500 M54 -val ) és problem solved.
Hogy jenkiesen fogalmazzak.

Közben figyeljétek meg saját magatok, hogy hogyan működik a nyugati média agymosás:
A BBC meg hasonló agymosógépek ismét ömlesztik a szart, hogy az oroszok kifogytak a kapacitásukból,
megy Putyin haldoklik, rákos, meg nem tudnak harcolni, meg jönnek a nyugati csodafegyverek ...

Végeláthatatlan bullshitt ami a nyugati médiában terjeng. Az ember ha nyílt szemekkel jár, tud egy kicsit legalább oroszul-horvátul, akkor már látja, hogy általában semmi köze a valósághoz annak amit a nyugati bohócok mondanak.

Oroszországot, egy ekkora országot, egyben nukleáris hatalmat nem lehet legyőzni.

Szóval figyeljétek csak meg. Valóságban egész más lesz a helyzet. Többszörösen rommá fogják az oroszok bombázni jövőben is a Banderista hitlerista Ukrán rezsimet. Még keményebben bombázni, égetni fogják a neonáci hordáját, sorban lövöldözik ki a nyugati csoda tankokat az Oroszok.

Természetesen itthon a balosok jól megszakértik majd, leírják,
hogy az ukránok mindjárt Moszkvában vannak...
teuton
@Pegero: A potrohos kolostormalac kunyeralasara, söt ZSAROLASARA gondolsz Brüsszeltöl? Az Ö csaladjanak mennyi az evi bevetele? Zelenszkij NEM MAGANAK, a csaladjanak es a NERnek kunyeral ellopni, hanem az oroszok altal megtamadott orszaganak!
Ábel
@Feller_Peti: Ti már véglegesen elrontottátok, kell 200 év hogy rendbe hozzuk.
FLETÓ
@Csizmás Kond: Te még szóba állsz vele: @Pálinkás Pál: ???
Pegero
@teuton: Ma már ne igyál többez, inkább keresd meg az elgurult gyógyszeredet és vedd be!
Csizmás Kond
@FLETÓ: ...nem szeretem az ellenségeskedést...
Feller_Peti
@Ábel: Ti csak tudjátok azt a kétszáz évet. Gyurcsány vörös kommunisták. Véresszájú gerinctelen hazaárulók.
Pusztai
pont az komcsizik aki komcsi bölcsőben született 30 évig komcsi elveket vallott, pártja tele ős és neo komcsival, egyetlen kormány volt 32 év alatt améknek minden tagja komcsipárti előéletű volt a 2010-es fidesz kormány, és mind az 5 geczi kormányban benne, - Pintér miniszter - kimelkedő komcsi párti múlttal rendelkezik és a két ellenzéki a tv-ben kussol erről a szart képtelenek visszagyűrni.
A fidesz komcsi meg ledegradálóan komcsizik .
Pusztai
Komcsizóknak, sorosozóknak:

imgur.com/aM2iWUF
...Anno hallom a m1-en, a Soros hálózat hajta végre a közmédia megszállást, ez onnan tudható a bizonyíték, a tisztogatást végző Soros egyetemen, CEU-n végzett. ..És nem szakad rájuk a vaskupola!
Az egész fidesz Soros köpenyéből bújt ki a geczi 2 évig Soros havi 10 ezres ösztöndíjából élt vagy 20 fideszvezető a CEU-n végzett, stb.
A fidesz Sorosnak köszönheti hogy párt lett és bekerült a PArlamentbe..
Persze az ellenzék azonnal ráugrott erre és egy kemény riposztban visszagyűrte a szart a fideszbe!!
..Jajj!! Álmodtam!!
Pusztai
Soros 2015-ig még a Parlamentbe is bejárt, a sperma nagy gesztusokkal fogadta.
kep.cdn.indexvas.hu/1/0/1606/16067/160676/16067669_ba226bd438571881684ac86dc536fbef_wm.jpg
cdn.nwmgroups.hu/s/img/i/1010/20101029orbanvikt12.jpg
...A fidesz valójában a Sorosnak köszönheti létét, - mai értéken milliárddal támogatta őket,- a geczi meg évekig Soros pénzén élt aztán előbújt a sperma aljas lelke és hátba szúrta Sorost.
Igazi fidesz erkölcs-etika, akinek létüket köszönhetik azt is hátba szúrják, gyalázzák,
---Igazi fidesz erkölcs-etika, ezt tapasztaljuk mindenben mindenhol, nem érdekes mi volt tegnap ma leköpöm magam az új elvért, i-gazságért, hatalomért, vagyonért.
szaboria1
Mikor veszik már észre az itten fidesz imádók, hogy Húsvét hétfőn miért ment Varga a kínaiakhoz?
Annyira üres a kassza, hogy már nincs miből a választásra a fidesznek pénze.
Már annyi kínai hitel van a nyakunkon amit már a dédunokák is fizethetik majd vissza.
A rengeteg akku gyárral létünket is veszélyeztetik.
teuton
@Pegero: Latom, te befele locsoltal, mert a hejesirasod erröl tanuskodik. Szoval dugulj el egy idöre es NE vegyel be most 1 hetig gyogyszert a sok alkoholra...
Pegero
@teuton: Látom hozod a formádat és megint furkóskodsz! Azért, mert egy betűt melléütöttem, nem azt jelenti, hogy baj van a helyesírásommal te faßparaszt!
FLETÓ
@Csizmás Kond: Melyiket? Amikor válaszolsz neki, de konfliktus van? Vagy, amikor ignorálod végleg, s megszűnik...
teuton
@Pegero: 1 betüt ütöttel melle??? Na akkor olvass utana meg1x, ha kijozanodtal! Mert a legiutobbi böffenesedben is több heJesirasi hiba van! Ja, te vagy a melldöngetö melymagyar...
Pegero
@teuton: Hé házmester! Lassan vissza kéne venni oszt csitulni kicsikét. Ez a proli tempo úgy hiszem nem ildomos már!
teuton
@Pegero: A prolitempot kerjed a parlamenti hazmestertöl szamon!
Csizmás Kond
@FLETÓ: A válaszolással próbálom emberibb énre hangolni, ha nem megy mehet az anyukájába...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.