ENNEK IS MEGVAN A MAGA ÁTHALLÁSA!!! =)) Az orosz elnököt pontosan az söpörheti el a hatalomból, ami jelenleg ott tartja. Oroszországban is teret nyer a háborús fásultság. A március közepén tartott orosz elnökválasztáson Vlagyimir Putyin orosz elnök hivatalosan is megnyerte ötödik mandátumát a szavazatok 87 százalékával, és az ország posztszovjet történetének legmagasabb részvételi arányával.

Forrás: economx.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Erdogan-é csak helyhatósági volt

foreignaffairs.com: „Putin’s Hidden Weakness
New Evidence Shows Many Russians Support Him—but Not the War”

„Opinion surveys just before the election pegged his approval rating above 80 percent. Some voters are likely afraid to tell pollsters otherwise, of course, but for an autocrat, that kind of fear is almost as good as real support. Either way, Russians are generally avoiding open protest. This helps the Kremlin get away with touting Putin’s sweeping election victory” –írja a neves portál.
S az igazi kérdés az az, hogy melyiknek erőteljesebb a hatása. Látszólag; ennél fontosabb a magukat ellenzékinek nevezők romboló hatása. Elsősorban a médiáé, amire ékes példa az az ádáz igyekezet, ahogy Orbán unokatestvére trollkodását nyomatják! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.