Putyint pedig csodálja, mint politikai szereplőt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Ja-ja, éppen ma délelőtt futottam össze Zelivel a piacon, dumcsiztunk egy jót, mondta, te lány, olyan bűntudatom van, szegény oroszokra fogtam ezt a háborús izét, pedig én robbantottam ki, mert megüzentem Putyinak, hogy vagy adja a területét Moszkváig, vagy berúgom a motort. Hát, folytatta, mondd meg őszintén, van erre jó válasz?
Persze, feleltem, hívd meg vacsira, készíts egy jó magyaros pörköltet, de vigyázz, gyenge a gyomra, sok borsot ne tegyél bele.
Jó ötlet, csettintett Zeli, és már tárcsázta is a Kremlt. Megöleltük egymást, én felmutattam a V-betűt, győzzön a vacsi, aztán odébb álltam, nem hallgatóztam. Nem lennék meglepve, ha holnap ellepné a világsajtót egy szelfi, amelyen Zeli és Putyi, immáron két jóbarátként mosolyogna ránk, azt üzenve, hogy mindketten nagyon szépek, de a legfontosabb...na mi? Hát a világbéke!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.