Közeleg az amerikai választás is, így a jelöltek óriási kampányolásban vannak – így tesz Donald Trump is. 

Donald Trump kampánykörútja javában zajlik, amelynek legutóbbi, philadelphiai állomásán beszédet tartott, melyekkel a keresztényeket és a feketéket igyekezett maga melé állítani – írja az Index.hu

Azt ígérte, pontot tesz a városban zajló vérontásnak, akkor is, ha az adatok szerint csökkent a bűncselekmények száma. 

Trump szerint hamisak az FBI 2024-es adatai, amelyek szerint 2024 első negyedévében országszerte csökkent a gyilkosságok és bűncselekmények száma, véleménye szerint Joe Biden hazugságot állít. 

Trump azt is elmondta, hogy az ott tartózkodó illegális migránsok elveszik a munkát a fekete és a spanyolajkú munkásoktól. Szerinte Joe Biden tárt karokkal vár mindenkit, ám azt közben nem veszi figyelembe, hogy megkárosítja az afroamerikai és spanyolajkú amerikai állampolgárokat. 

Vérontás és erőszakos bűncselekmények – Donald Trump minden témát bevet a győzelemért

Forrás: Facebook/Donald Trump

Mivel 4 évvel ezelőtt csúnya vereséget szenvedett Philadelphiában, ezért erre a területre most még nagyobb hangsúlyt fektet: 2020-ban azt állította, választási csalás miatt veszített Trump, de idén ez másképp lesz. 

Szombaton egy washingtoni rendezvényen is tiszteletét tette, amelyet a Faith and Freedom Coalition nevű konzervatív keresztény csoport szervezett. Az egykori elnök szeretné elérni, hogy a keresztények is elmenjenek rá szavazni. 

Szóba hozta az abortusz politikailag érzékény témáját is és megismételte az álláspontját: az eljárás korlátozásáról a választóknak kell dönteniük államonként. 

Forrás: Index

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vitriol
Erre találták ki a börtönöket, valahogy csak meg kell fékezni a hatalomvágytól örjöngőket!
izéke
Hülye ez az ember,pont mint orbán. De melyik tanul most a másiktól?
csak úgy....
a szöszi csak egy elkényeztetett pojáca aki gyerekkorától kezdve szeretett a központba lenni! - az apja fizette a diplomáit mert volt miböl!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.