Az 5-ös riasztási fokozatot a WHO akkor rendeli el, amikor a betegség ugyannak a térségnek több mint két országában önálló gócokban alakul ki.

Feltöltő: latorkuvasz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ugyeugye
nem kellene a gócterületeket lezárni? pl. repülőgép se ki se be, meg ilyesmi???
Rockxy
@ugyeugye: Le lehet zárni, de az egyenlő a terület "lebénulásával".

Sokkal ésszerűbb (lenne)egészségesen gondolkodni és élni.
Diamont Frost
@ugyeugye
Sajna a mai világban nem lehet karantén---területet kiaalakitani..... Az árukat szállitják, embereknek utazniuk kell /nem csak a turistáknak/... a járművek is viszik a fertőzést,ezt megállitani nem lehet!
Marad az egyéni védekezés és a lejobb elkülönülés.... nem kell tömeges helyre menni,sokat kell kezet mosni,és együnk előre is sok vitamint
ugyeugye
@Renrol: EGÉSZSÉG! Minden szinten!!! Csak így lehet védekezni. Ha erős a szervezeted, jöhetnek a bacik meg a vírusok. :)

amúgy én elkövettem azt a hibát,h tavaly ősszek beoltattam magam és a gyermekemet. Évek óta nem voltunk betegek, én 2 hétre feküdtem ki, a gyerek egész télen beteg volt. Egyszer volt Budán kutyavásár! - ezt üzenem a gyógyszergyártóknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.