A francia légitársaság fizeti a holttestek hazaszállítását a hozzátartozók helyett.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lakatosbs
Kíváncsi vagyok, hogy erről a bulvársajtóba illő hírről mikor fognak leszokni a médiában.
Valamelyik blogban már kifejtettem, hogy egy ilyen nagyságrendű repülőgépen nem egy, hanem legalább három egymástól független sebességmérő rendszer működik és az esetleges meghibásodást haladék nélkül kijelzi a fővezérlő számítógép rendszer, amely ismét csak többszörözve van, pontosan a biztonság növelése érdekében.
És akkor még ott van a GPS navigáció, amely nélkül ma már meg sem kapja a hatósági alkalmassági okmányt a kérdéses légijármű.

Ami erről az állítólagos lefagyásról megjelenik, az nagyjából a műszaki mesék hiedelemvilágát gazdagíthatja.

Sokkal reálisabb azokat a tényeket vizsgálni, amelyek viszont igen konkrétak.
A spanyol hajózó állítását, hogy abból a térségből egy robbanáshoz hasonló felvillanást és zuhanó tűzgombot észlelt, ahol a szerencsétlenül járt gép repült.

A másik az a kétségbevonhatatlan tény, ami az önműködően elküldött 24 hibaüzenet.

Különben ezt a balesetet úgysem az oknyomozó újságírók, hanem az ezzel foglalkozó műszaki szakemberek fogják kellően kiértékelni.
Ez egyxébként a repülésbiztonság elemi érdeke.
A találgatások, híresztelések ebben a tárgykörben a piaci vénasszonyok ostoba fecsegéséhez hasonlatosak.
basatu
@lakatosbs: Igazad van,de ha robbanás volt akkor égésnyomok is vannak,de a szószátyárok még nem jeleztek ilyet.Mindenesetre ott komoly elektromos hibák sorozata zajlott le igen rövid idő alatt.Mivel ez a gép teljesen elektronikus kormányokkal van ellátva a katasztrófa oka itt keresendő.Majd a szakértők megtalálják a katasztrófa kiváltó okait..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.