Elutasítja az azonos neműek házasságát a lengyelek nagy többsége, 69 százalékuk szerint a melegeknek hallgatniuk kellene szexuális vonzódásukról is.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vera1944
A melegellenes Morvai Krisztina 1993-ban még harcolt a melegekért. Három melegszervezet által jegyzett beadványt készitett, amelyben szorgalmazta, hogy az addig 18-ról 14 életévre szállitsák le a beleegyezés határát. Tehát önkéntesség esetén a 14. életévét betöltött fiatallal történt homszex. ne számitson megrontásnak, ne legyen büntethető. Nem értem. A homoszexualitás 1993-ban és most is ugyanaz. Mi változott meg közben? Politikailag változhat az ember, amikor azt látja, hogy nem az emberek érdekeit képviselik azok, akikben megbizott.
atababa04
Mindenhol csak a gond van a sok buzival! Maradjanak otthon a seggükön!
zsbela
Akár házasságban, akár élettársi kapcsolatban a nő-férfi pár a normális! Aki ezt másképp látja, vagy teszi annál valami abnormalitás van.!!
gesa
Pedig ők északabbra vannak és hidegebb is van, mégsem kell nekik a meleg. Micsoda válogatós népség!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.