A berlini fal leomlásakor a nyugati országok vezetői valóban megígérték a Szovjetuniónak, hogy nem bővítik Kelet felé a NATO-t - állítja a német hetilap korábban titkosított archív feljegyzésekre hivatkozva.tovább

Forrás: globusz.net
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Semmiféle szószegésről nincs szó.
Az a tény,hogy ezt kommunikálták ki,csak időhúzás volt,hogy az akkori pártvezetők kapitalistákká tudjanak átvedleni,és a zavarosban megkaparinthassák a kulcsfontosságu,és stratégiai jelentősségü poziciókat,iparágakat.Nefeledjük,hogy a kezdeti törvényhozások rengeteg kiskaput,és joghézagot hagytak.Lásd bank konszolidációk ,sötét privatizációk ,stb!
Míg a kisember csak 3 évente utazhatott nyugatra minimális költségtérítés mellett,addíg egy bizonyos rétegnek valós képe volt a másik oldalról.
Azok akik akkor elsőlént értesültek lépéselőnyben voltak.
Nekünk meg az elmúlt 20 évben mást se szajkóztak, még a következő öt év lesz kemény.
Azok akik most fognak a hatalomból távozni, busás vagyonra tettek szert rajtunk,és hazánkon. A titkositott szerződésekkel bebiztosították magukat 80 évekre,hogy az unokáink nagyapák lesznek mire a mocskosságok napvilágra kerülnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.