Veszprém — A világ legjobban kereső kézilabdázója lesz a hazatérő Nagy László (31)! A Barcelona csapatának technikai igazgatója, Enric Masip (42) hivatalosan bejelentette, hogy a magyar átlövő elhagyja jelenlegi együttesét és az MKB Veszprémhez igazol.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
@zsolti: Ja, amúgy nem tudom, mi a fenéért élsz te Magyarországon, ha szerinted a magyarok ennyire szemét népség. Menj, aztán nézz körül a világban, és lakj máshol. De ne csodálkozz, ha egyszer csak rádöbbensz, hogy irigy, rosszindulatú emberek nem csak Magyarországon élnek.
zsolti
@Zsoel: ne húzd fel magad, holnap is lesz nap :) holnap is minimálbérért fogsz dolgozni, és te holnap is irigy leszel. mindeninek megvan a maga keresztje.
Zsoel
@zsolti: Én nem húztam föl magam, nem minimálbérért dolgozom, sőt még csak nem is irigykedem senkire, mivel meglehetősen szerény igényű vagyok. A Nagy László-féle sunyiskodást viszont nem szeretem, éppúgy, ahogy a magyarok önostorozó jellegű egy kalap alá vételét sem, ha valaki úgy állítja be őket, mint egy eleve alsóbbrendű, csupa negatív tulajdonsággal rendelkező népet.
Tudod, elég fonák dolog, hogy engem rendre cseszegetsz a rasszista és antiszemita jellegű megnyilvánulásaimért, miközben te meg nemzetiségi alapon szemrebbenés nélkül nevezel irigy mocsári furkók gyülekezetének egy egész országot.
dugó
@Zsoel: Nem egészen így történtek a dolgok.
Soha nem ígérgetett, nem mondott félrevezető információkat.
Kért a válogatott játékosokkal kapcsolatban bizonyos változtatásokat a szövetségtől (pl. komolyabb biztosítás), melyeket a szövetség nem teljesített.
Nem véletlen, hogy a játékostársak is mind Nagy mellé álltak, soha egyikőjük sem ítélte el a döntései miatt.
Zsoel
@dugó: Tudod, mit szoktak erre mondani: nem elég becsületesnek lenni, annak is kell látszani. Felőlem Nagy László az ártatlanság és a tisztalelkűség tejszappanával is mosakodhat reggelenként, ha a külvilág számára meg az "jön le", hogy egy gerinctelen sunnyogó alak.
Igazsagoszto
Csikicsukit játszott, állampolgársággal válogatottsággal olimpiával zsarolja a két csapatot.
Most meg azt mondta hogy igazából spanyol lenne meg minden..., de a pénz nagy úr és sajna az döntött ! Kívánom rúgják ki innen is ezt a férget !
A Spanyolok megadják neki a kért állampolgárságot, most meg azzal zsarol mindenkit !
Aljadék !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.