Kizárták a londoni olimpiáról Michel Morganellát, a svájci labdarúgó-válogatott játékosát, aki a dél-koreaiak elleni vasárnapi mérkőzést követően rasszista bejegyzést tett közzé Twitter-oldalán.

Forrás: Sport24
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
... és innentől kezdve a koreaiak ferde szemmel néztek Michel Morganellára.
ernokiss
Nagyon helyes. Majd edzősködik a helyi általános suliban a 7 éveseknél, a kantoni paraszt.
Zsoel
... és innentől kezdve a koreaiak ferde szemmel néztek Michel Morganellára.
sonderkommando
Ezekben nincs faji megkülönböztetés, semmi köze ahhoz, az ugyanis nem itt kezdődik.

Az egyik egy szimpla sértés, a másik pedig tényen alapul.

Mint nálunk: nem komálnak bizonyos társadalmi rétegeket az életvitelük, hozzáállásuk, mentalitásuk, tehát a többségi társadalom számára nem elfogadható fizikai, erkölcsi magatartásformáik miatt, ezért rásütik, hogy rasszisták.

De nem, nem azok, pusztán a tényeket mondják el, amelyek normális embernek nem jönnek be.
Zsoel
@sonderkommando: Tökéletesen igazad van. Ebben a kirohanásban én is inkább a vereség miatti dühös sértegető szándékot érzem, mint a rasszista felhangot. Egyszerűen ki volt akadva a koreaiakra mint nemzetre, mivel pont az ő válogatottjuk nyert ellenük. Ha pl. az észtek győzték volna le őket 2-1-re, akkor valószínűleg azt írta volna: "Szétverem az összes észtet, tűzbe veletek, gyengeelméjűek". A fickó lehet, azt sem tudja, hol van Dél-Korea.
ernokiss
A nácik kényszeredetten és önmagukat leleplezve folyamatosan mentegetik minden poszt alatt a nácikat és az idiótákat. Így stigmatizálják önmagukat...a buta nácik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.