A pénteki, 2-2-re végződő Magyarország-Románia világbajnoki selejtező után készült felvételeket egy utas töltötte fel a Youtube-ra.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csegala
Csínján kell velük bánni, hiszen ők a 2006-os parlamenti hugyozós kemény mag. Ők a miniszterelnökünk emberei, rájuk számíthat, ha bajban van. Sec-pec szétverik a várost gazdájuk egyetlen szavára.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
www.youtube.com/watch?v=JLw9jIW8-ZQ

Érdemes az ottani hozzászólásokba is beleolvasni! És ezeknek épülnek a stadionok ugye!?:-(
atomixer
@Horizont: arról nem is beszélve hogy a deákon a 3as metró megállónál sorba ültek a kopaszok mindegyiknek kiült a harag és a düh az arcára, de az egészben az volt a félelmetes hogy volt köztük alig 15 éves gyerek is akit az apja nevel a huliganizmusra, és hogy törni zuzni jó
kukac50
Pintér rendet tart az országban,akkor minek itt sírni.
almosd
Én már nem tudtam megnézni ,kár,de a vandalizmust elítélem ,attól úgy sem lesz jobb ha szétvernek mindent ,csak az adófizetők bánják ,gondolom köztük a vandálok is ,már ha van munkájuk .
vukkocska
A Sirályhoz van elegendő rendőr kamu razziát csinálni. A Fidesz székházhoz békés fiatalokhoz van elég rendőr. A vandalizmusnál meg bénaság van, száz emberrel nem bírnak el. Szégyen, nem a rendőröknek, hanem a vezetőiknek.
kecskes laszlo
@P-Márta: Pont erre gondoltam én is Márta. Ott a szerencsétlen diákokat egyből taszigálták. Ahova meg erős kéz kellene meg cián gáz ott nem cselekednek! Bravó

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.