Budapest kész a 2017-es junior úszó-vb megrendezésére is, amennyiben július 19-én Barcelonában elnyeri a 2021. évi felnőtt vizes vb rendezésének jogát – tolmácsolta Orbán Viktor szavait a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ). Orbán: Nemzetközi vízi központ lesz Budapest. A kötetlen hangulatú beszélgetésen megerősítést kapott, hogy kellő időben elkészül az új uszodakomplexum, amely otthont adhat mindkét világbajnokságnak. A miniszterelnök hangsúlyozta: az a cél, hogy a magyar főváros egyik központja legyen a nemzetközi úszó- és vízilabdaéletnek, amire a FINA első embere garanciát adott.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

khmm
Megijedtem hogy megint focizni akar.
Nyuszicsibe
Nemzetközi víziközpont, hja. A BVSC-ben meg leszakad a vaslépcső.
coyote3
Valaki adja már be neki a gyógyszerét!!!
vukkocska
Remélem, nem csak készen áll, hanem sok nyertesünk is lesz. Bízom abban, hogy ahhoz Orbánnak már semmi köze nem lesz. Külön-buszok fognak indulni Budapest-Felcsút-Graz irányába., hogy a maradék Fidesz-fanok ne szakadjanak el vezérüktől.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.