Felavatták szerdán Budapest VII. kerületében azt a festményt, amely egy tűzfalon a magyar labdarúgó Aranycsapat 1953-as, londoni 6-3-as győzelmét örökíti meg.

Forrás: Sport24
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Onmagaban mint muvet, valoban el kell ismerni, es legalabb nem a rusnya falak ektelenkednek arrafele,... De mi volna, ha nem akarnanak ennyire nyalni a gorenak, es valami mas temat, vagy egyszeruen csak egy viragos retet, egy tengerparti tajat, vagy egy macskat, vagy - ha mar annyira ragaszkodnak ahhoz a qrva tomegjelenethez, - egy nyertes csatajelenetet festettek volna fel,... vagy BARMIT, CSAK NE FOCIIIIIIIIIT !!! Meddig kell meg egy maniakust kiszolgalni? Na, kezdhetik elokesziteni az ecsetet, meg lehet a 8:1-et is orokiteni, a nyolcas szep kover, kerek szam,... :o))

Ez olyan dolog kb. amikor egy hetveneves fogatlan, apolatlan nenike azzal dicsekszik meg mindig az ivoban, hogy Clark Gable dobott neki egy csokot, mikor Ma.o-n jart, mert o akkor OLYAN szep volt,... Ez volt az evszazad dobott puszija,...:o))
Szvetlana
Nálunk minden a fociról szól ,mert Orbán a futballt szereti. Mit ábrázolna a festmény, ha mondjuk tornász, vagy evezős lenne?:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.