Százmillió forintot csoportosít át a kormány a költségvetési tartalékból a Székelyföldi Labdarúgó Akadémia működésének támogatására. Az erről szóló kormányhatározat a keddi Magyar Közlönyben jelent meg. Az átcsoportosítás azonnali hatályú.

Az FK Csíkszereda futballklub tavaly szeptemberben lett a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia első határon túli partneregyesülete, azóta Székelyföldi Labdarúgó Akadémia néven összefogja Székelyföld labdarúgó utánpótlás-nevelését, valamint összegyűjti a tehetségeket.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Ha jól értem, ez egy klubcsapat, amiből hirtelen akadémia lett, miután összecsókolózott Felcsúttal. Pár hónappal később már megy is nekik a százmillás apanázs, de ennek persze semmi köze ahhoz, hogy a kormányfő felcsúti kötődésű. Csak úgy hopp, azonnali hatállyal, és pont. Nem is az összegen van a hangsúly, mert ez semmi ahhoz képest, amennyivel Simicska zsebeit tömik pl. Hanem hogy ez így megy.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nusika
Ma valamejyik tv , azt mondta, hogy nincs is focipályája az "akadémiának" , csak egy emelvény egy ki iskola udvarán!!! Kinek a zsebébe folyik a 100 millió ft? A választásra, az X-re??? költik a pénzt? SZAVAZÓVÁSÁRLKÁS ELINDULT!!!
Brother Louie
@nusika: ja, meg igazából leszarják a focit mert a környéken mindenkit inkább a jégkorong hoz lázba.
nusika
@Brother Louie: Egy erdélyi barátnőm nagyokat röhög, hogy Mi minden elhiszünk! Azt mondta, hogy sok pénzt küldenek Viktorék az erdélyi "alapítványoknak" és ott egymásközt osztogatnak. Beiskolázásra is többet kapnak mint a hazai gyerekek!!!
Cicamama55
@nusika: Ezt a beiskolázási segélyt nekem is mondták már.
mariaberta
És azért adózunk, hogy legyen miből a focit támogatni Romániában? Miért nem támogatják a segítségre szoruló magyar egy állampolgárságú gyerekeket?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.