Legalább 21 milliárd forintot már most elköltöttek a 2023-as atlétikai vb-re, és tippelni is alig lehet, hol lesz a költekezés vége, százmilliárdos összegről is hallani. Ha bejön a papírforma, a világ harmadik legnézettebb sporteseményét rendezhetjük, de a végcél ennél is nagyobb: a budapesti olimpia.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
lassan mondom, hogy mindenki értse:

Az építendő stadion tervezője a Napur Architecht Kft. lett, ugyanaz a cég, amely a Duna Aréna tervpályázatát is készítette!!! =))
RonaGyuri
lassan mondom, hogy mindenki értse:

Az építendő stadion tervezője a Napur Architecht Kft. lett, ugyanaz a cég, amely a Duna Aréna tervpályázatát is készítette!!! =))
nevemnick
Ne legyünk kishitűek: lesz az még 250 milliárd is, vagy még több.
görbetükör
A kórházak adóssága kb.38 milliárd forint.
A szemétszállítás tartozása több tízmilliárd forint.
Az államadósság 28 ezer milliárd forint.
Ezzel szemben a háztartások nettó pénzügyi vagyona elérte a 40 ezer milliárd forintot. Kérem szépen, nekem ebben a horribilis összegen nem nagyon van részem. De akkor kinek, kiknek?
Mikor látjuk már a számok mögött a rideg valóságot?
Mi is dübörög itt? Mi is fejlődik itt?
görbetükör
@nevemnick: Vajon hányan fogják fel, hogy ez mit jelent az országnak?
csipetke
Már elköltöttek 21 milliárdot...Ugyan mire?És ebből mennyit nyúltak le?
@görbetükör: 8:33 Lehet találgatni,hogy ebből mennyi pénztáros lőrincé,sajátlábú récsölé,és a többi fideszes nagykutyánál hány milliárd landolt,pl annyitisér jános sokmilliárdos kastélya,a nemzeti vejkó összeügyeskedett,összecsalt "pénzecskéje",stb...Na,a maradék van a népnél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.