Szerdától lehet venni jegyet a futball-Eb-selejtezőre. Szerdától vásárolhatók meg a belépők a magyar válogatott Azerbajdzsán elleni Európa-bajnoki selejtezőjére, amely június 8-án lesz Bakuban. A hivatalos belépőjegyre átváltható – névre szóló – utalványokat szerdán 8 órától lehet megvásárolni interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint a Ticket Express (TEX) Bálnában és országszerte a TEX több mint 350 partnerirodájában. A JEGYEK EGYSÉGESEN 500 FORINTBA KERÜLNEK

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy poénra érkezett hír

na és persze egy poénosnak szánt kérdés

Az index.hu számol be róla, hogy „Szerdától vásárolhatók meg a belépők a magyar válogatott Azerbajdzsán elleni Európa-bajnoki selejtezőjére, amely június 8-án lesz Bakuban.”. Ez így szinte érdektelen, de kiderült az is, hogy „A JEGYEK EGYSÉGESEN 500 FORINTBA KERÜLNEK”!
Nos ennek kapcsán felmerül a kérdés – különös tekintettel a derék Csányi mester feltáró vallomására -, hogy: ugye a repcsi-jegyért és a szállásért alá Orbán kell fizetni?
Gauntlet
Nem sietnek pöttyet? Mi lesz ha oda-vissza kikapnak?
Commenter
@RonaGyuri: érdekel még valakit a magyar foci?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.