Kettős vereséggel, 0-5-ös gólkülönbséggel esett ki a Puskás Ferenc nevét viselő Felcsút az Európa Konferencia Liga selejtezőjéből, miután csütörtök este hazai pályán is kétgólos vereséget szenvedtek a jóval kevesebbet érő játékoskerettel rendelkező lett FK Rīgas Futbola Skolától – számol be róla a 444.

Orbán biztosan csalódott: "Dominálni és irányítani tudtuk a játékot" – írta a Felcsút miután 0-5-ös vereséggel kiestek
Kép: Facebook

Az eltérített magyar közpénzekből irreálisan felduzzasztott Felcsútnál a jelek szerint nem törte meg a lelkesedést, a 0-5-ös vereség.

A párharc összecsapásairól elmondható, hogy mindkét találkozón dominálni és irányítani tudtuk a játékot, azonban északi ellenfelünk legnagyobb fegyverére, azaz a fejpárbajok megnyerésére nem volt ellenszerünk. Kis túlzással elmondható, hogy míg az ellenfél a két találkozón összesen 5 alkalommal próbálhatott meg gólt szerezni – sikeresen – addig a mi helyzetkihasználásunk sajnos gyenge volt.

- írták a klub honlapjára felkerült meccsösszefoglalóban.

A csapat már júliusban búcsúzik az európai kupaküzdelmektől.

Forrás: 444
Címlapkép: Facebook

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
s képzeld Wazze ha nem domináltak volna! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
Aszonygya vazzze...dominálni és irányítani tudtunk...DDDXXXDDD. 0-3;;02 után ezt lenyilatkozni,,apám.!?!DDXDXDX. Sírva röhögjek,vagy röhögve sírjak..??? Egy gyenge sikítófrásszal megextrázva...
Nessy
Tisztelt miniszterelnök őfélesége! Maga mondta volt, hogy a focit gólra játsszák! Nem dominanciára, mint ahogy most nyilatkozta!
Szalay Miklós
Egy nem szokványos elemzés a profi sport társadalmi szerepéről, pozitívumairól, negatívumairól:

egyvilag.hu/korabbiuzenetek/PT106_2021-02-18.shtml#sport
namihami
Miniszterelnök Úr, hálás köszönet a bölcs iránymutatásért. Enélkül most itt botorkálnánk tudatlanul és azt hihetnénk, hogy ez 2 (kettő) qrva nagy zakó volt.
De itt a megvilágosodás, melyet megosztott tévelygő népével. Már tudjuk, hogy ez bizony (legalábbis a pirosvonalon belül) ez igenis győzelem volt. Ilgyőzedelem, de fideszes értelemben mégiscsak győzelem.
Odakinn ez még buktának számít, de ez csupán a kétmillió hazai hívének csak liberális hozzáállásnak minősül.
ómió
Viszont - nyilván - "nettó efftársi öröm"!
solidedge
Azt is mondhatnák, hogy pontosan 5 gólt akartak kapni. Olyan felkészült a csapat, hogy ez maradéktalanul sikerült. Nem hencegésől mondják, de akár a 7 kapott gólt is teljesíteni tudták volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.