Újabb sérültekről számolt be hétfőn a Magyar Labdarúgó Szövetség hivatalos oldalán: a klubcsapatához visszatérő Willi Orbán mellett Dibusz Dénes és Kleinheisler is kidőlt a keddi világbajnoki selejtező előtt, amelyen az angolokkal csap össze a magyar válogatott.

Orbán kihagyja az angol-magyar focimeccset

Fotó: mlsz

Dibusz bokasérülés, Kleinheisler pedig combizom-sérülés miatt utazott vissza klubcsapatához. Korábban Fiola Attila is megsérült, ő még az albánok elleni meccs előtt hagyta el a csapat felkészítő táborát,  írja a hvg.hu.

A magyar válogatott esélyei a keddi meccs megnyerésére és ezzel a világbajnoki álmok életben tartására elenyészők. Willi Orbán a legjobb teljesítményt nyújtó játékos volt a csapatban, de még így is az angoloktól szeptemberben hazai pályán négy gólt kapott a csapat, legutóbb pedig – szintén hazai pályán – az albánoktól sikerült kikapni, így a magyar csapat jelenleg a negyedik az I-csoportban Andorra és San Marino előtt.

Forrás: hvg.hu

Címlapkép: mlsz

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A süllyedő bárkát elhagyják a legények. Ki beteget jelent, ki inkább elugrik a trafikba egy zacskó szotyiért.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@mágnes: ma, 14:21 ♦ Spájzol a román cigány, a jövő évi béremelési/nyugdíj/adóvisszatérítési cunaminak, mert jól áll a gazdaság, csak legyen aki bevegye.
mágnes
@Eladott Ország: Az a baj hogy hogy ha új jön akkor a Gera Zoli jön ,na aztán ő pedig az 1 etlen aki nem érdemel meg egy ilyen végső kudarcot .:-(((
Eladott Ország
@mágnes: ma, 14:40 ♦ Valóban Gera szép gólt rúgott a legutóbbi EB-n a portugáloknak, de csak annyival volt ennyi.
jesz
nagy égés lesz...a kopasz fasz marad? magyart a helyére!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.