A múlt szerdai Bajnokok Ligája-selejtezőn a Ferencváros hazai pályán 2-1-es vereséget szenvedett a Slovan Bratislavától. A Fradi került előnybe, de a szlovákok öt perc alatt fordítottak, így kedvezőbb helyzetből várhatják a szerdai visszavágót.

Brutális csata lesz! Balhé várható a Fradi Slovan elleni visszavágóján Pozsonyban

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

"Az előny birtokában talán a Slovan az esélyesebb. Viszont megvannak a játékosaink ahhoz, hogy a magunk javára fordítsuk a párharcot. Ehhez megfelelő mentalitással és tökéletes koncentrációval kell pályára lépnünk”

– mondta az MTI-nek Pozsonyban a Ferencváros orosz edzője, Sztanyiszlav Csercseszov.

„Remélem, mindkét szurkolótábor korrekt módon buzdítja a csapatát. Biztos vannak, akik revansot akarnak venni, de egy új nap, új mérkőzés vár ránk, nem szabad, hogy a történelem befolyásolja ezt a párharcot”

– jelentette ki az edző.

A Slovan felhívta a szurkolói figyelmét, hogy tartózkodjanak a nacionalista jellegű rigmusoktól, mellőzzék az etnikai sértéseket, és ne dobáljanak. A saját csapatukat biztassák, ne az ellenfelet ócsárolják, mert ha ezt tapasztalja az UEFA, akkor bezárathatja a stadiont. A stadion környékén kutyás rendőrök lesznek, a környező utcákban forgalomkorlátozásra is számítani kell, amikor a magyar szurkolók megérkeznek, és a stadionba mennek.

Forrás: mti.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gazella
Naná! A fradi violaultra barmok mindent megtesznek a balhéért!
De a Pozsonyi rendőrök se fognak beszarni, hanem leszerelik őket!!
Tudható, hogy a cseh utálja a magyart!
Pálinkás Pál
milyen Fradi?...ősfradisták forognak a sírjukban...banánevő majomhorda,ruszki edző...no comment...
kisfalud
A Kubatov gárdában feszül az erő, 2010 óta még villamost sem borogathatnak, valahol ki kell ereszteni a gőzt, a Békemenet kevés nekik.
namihami
@Gazella: Bocs. Nem szeretnék piszkálódni, de ezek szlovákok. Slovan Bratislava (ősmagyar avagy kipcsak nevén: Pozsony)
Yeromos
A fradi a nagy MAGYAR csapat, csak az vele a probláma, hogy Slovanba több magyar származású játákos játszik mint a fradiba.
Yoda69
Rendkivul gyenge meccs volt. A Fradi gol utani kettos csere pedig vegzetes hibanak bizonyult. A ruszki edzo nem tudja, hogy "Never change the winning team". Soha ne változtass a nyertes csapaton.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.