Nagy lelkesedéssel várja válogatottbeli búcsúmérkőzését Dzsudzsák Balázs, aki vasárnap este a görögök elleni felkészülési találkozón 109. alkalommal ölti magára a címeres mezt, amivel rekorderré lép elő. A csúcs megdöntésével a következő generációt szeretné inspirálni. “Egy nagyon komoly tizenhárom évet zárok le. Izgatott vagyok, jó érzés itt lenni. Persze, kicsit más a keret, de a hangulat […]

Forrás: debreceninap.hu
Feltöltő: gyurmix
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
- Már megint Moszkvába kell menned drágám? Siess haza! Nem szép ember, de gavallér! - Ne sírj ’Dzsudzsi Zsuzsim’! Tudod, hogy Lavrovot igazából nem szeretem. Sietek vissza hozzád, ééédes!
uploads.disquscdn.com/images/1de352b242ce6c7a126718fce0a9cd214e793f9d7217c4e2b363b55e8009992b.jpg?w=800&h=782
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Akkor már egy szem szurkoló Dzsudzsák Balázs személyében ott lesz, hatszázszoros áron.
amortizáltok
orbán sleppjét akarta csak odainvitálni tegye kitömték pénzel rendesen mig más használt autókkal járt őkelme 60 millásokat is tördelt simán.
Sámannus
Ez a fószer úgy értéktelenedett el mint a forint. Odáig jutott hogy saját mérkőzésére nem elad jegyeket, hanem vesz. Mi van pubi kinyomtatod a fizimiskádat és szétülteted a lelátón?
balos
@Sámannus: Hát az arcánál már csak a nyelve nagyobb a geci seggibe!
Eladott Ország
- Már megint Moszkvába kell menned drágám? Siess haza! Nem szép ember, de gavallér! - Ne sírj ’Dzsudzsi Zsuzsim’! Tudod, hogy Lavrovot igazából nem szeretem. Sietek vissza hozzád, ééédes!
uploads.disquscdn.com/images/1de352b242ce6c7a126718fce0a9cd214e793f9d7217c4e2b363b55e8009992b.jpg?w=800&h=782
telegdilaci
@CsipkeRózsa:Ezek szerint már nem sokan kíváncsiak rá,így kénytelen saját magát menedzselni hogy legyen aki megnézze az viszont nem világos hogy a megvásárolt jegyek ülőhelyein ültek is vagy üresen maradtak?
simmering73
"Szép volt, Balázs, csak egy kicsit Fásy Ádámosra sikerült ez a nemzeti tivornya. Ha az ember nem tudná, hogy derékig benne vagy a doktorminiszterelnök úr valagában, akkor azt mondom, nem tudhattad, hogy nemzeti hőst csinálnak belőled. De az a helyzet, hogy tudtad. Mint ahogy tudtommal Szijjártó Péterrel tesó-nak szólítjátok egymást. Akkor ebből kiindulva Orbánt gondolom apucizod. Ahogy lógó nyelvvel és csillogó szemekkel bevonultál a VIP-be, ahogy ezt a nagyember azonnal ki is tette a Facebook-oldalára, az mindent visz. Terített asztal, bőrkanapé, Peti csatár lurkói, Budai Gyula és a köszönöm szépen, miniszterelnök úr! Én majdnem elolvadtam. Nézve ezt a nyáladzó, jópofizó bokázást, az embernek hányni lett volna kedve."
kolozsvaros.com/2022/11/22/akarcsak-apuci-az-elvek-nem-a-penz-annal-inkabb/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.