Diószegi László klubelnököt Orbán Viktor sepsiszentgyörgyi csapatban való szerepvállalásáról kérdezték, aki tiszta vizet öntött a pohárba. Diószegi Lászlót korábban azzal vádolták, hogy a Sepsi OSK-t a magyar kormány anyagilag támogatja. A sepsiszentgyörgyi klubelnök  kijelentette, hogy a magyar támogatás szigorúan a stadion építésére korlátozódott.

A Sepsiszentgyörgy labdarúgócsapata hétfő este 2-0-ra legyőzte a Rapid Bukarest együttesét a román bajnokság rájátszásában.

Ez volt az első sikere a csapatnak, mióta alsó- és felsőházra szakadt a bajnokság és Romániában sokan arról kezdtek pletykálni, hogy a Sepsi sikereit a magyar kormány támogatásának köszönheti.

Diószegi László, a Sepsi OSK elnöke azonban tiszta vizet öntött a pohárba.

Szerintetek tartjuk a kapcsolatot Orbán Viktor úrral és vele ebédelünk? Szerintem azt sem tudja, hol áll a csapat a tabellán.

- mondta ez elnök a sport.ro Superfanii műsorában.

Hozzátette:

Segített a stadion építésében, nagy futballrajongó, de semmiben sem kérem ki a véleményét.

"Orbán Viktor egy ország miniszterelnöke, nincs ideje arról társalogni, hogy áll a Sepsi, vagy hogy a harmadik helyre követeli a csapatot. Mindenesetre nem is tudom, hogy érdekli-e, hogy Sepsi a 4. vagy a 10. helyen áll. Van dolga” – idézte Diószegit a Sport.ro.

A Sepsi OSK egyébként utolsó helyen áll a felsőházban 24 pontjával, a nemzetközi kupaindulást érő harmadik helytől tíz pontra van lemaradva. A Román Kupa elődöntőjében viszont érdekelt, a kolozsvári CFR Cluj ellen vívhatja ki a döntőbe jutást.

Forrás: 24.hu, sport.ro

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
budös határon túli parazita vagy ,az összes rohadékkal,aki ide mert szavazni...
Clavigo
Szőröstalpú oláh...fasszopó román kullancs,,sepsiqrvaanyjáról..
CsipkeRózsa
Nem kéri ki Orbán véleményét, persze, hiszen kérés nélkül is kap utasítást.
Clavigo
@CsipkeRózsa: Kérés nélkül is " bólogat ",a More " hasa - alján ".. ( okádok ezektől ..)..
csipetke
Na azt magyarázza el valaki,hogy a magyar adófizetőknek miabüdösnyavalya közük van a sepsiszenntgyörgyi focicsapathoz? Ki van a seggünk a gatyából,de orbán szórja a közpénzt agyatlanul. Egy rakás dologra nincs pénz,de elmebeteg módon orbán még a külhoni focit is szórja pénzzel. KETTŐEZER HÁROMSZÁZMILLIÓT szart el orbán erre az egy csapatra. És amiről még nem tudunk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.