A volt edző nem haragszik, csak meglepett.

Bölcsebb lett volna aludni rá egyet: Csercseszov elmesélte, hogyan rúgta ki Kubatov a Fraditól

Kép: MTI/Illyés Tibor

Az elmúlt napokban már-már úgy éreztem, a körülöttem kialakult helyzetben én vagyok a legnyugodtabb, mindenki más kapkod, ideges

– nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros korábbi edzője, akitől a Klaksvík ellen 3–0-ra elveszített BL-selejtezőt követően váltak meg. Mint mondta, Kubatov Gábor egyből kirúgta őt:

Felmentem hozzá az elnöki boxba, ahol közölte velem, nem dolgozunk tovább együtt.

Csercseszov szerint bölcsebb lett volna aludni egyet a dologra, de nem így történt, Kubatovval pedig azóta sem beszélt. azt is elmondta, hogy nem haragszik, csak meglepett:

Korábban kikaptunk a Qarabagtól, hazai pályán az egyik nagy rivális Slovan Bratislavától, három nullára a Pakstól a Groupama Arénában, vagy éppen a Magyar Kupában az Iváncsától is, és akkor mégsem rúgtak ki.

A vereség okát nem tudta megmondani a lapnak, mivel nem látta értelmét analizálni a meccset. A csapattól elbúcsúzott, a szurkolókról szólva pedig ezt mondta:

Talán azt mégsem felejtik el, hogy sorozatban hat Újpest elleni derbit nyertünk meg, egyet a Megyeri úton hat nullára, igazi revansot véve. Az igazi Fradi-drukkerek talán arra is emlékezni fognak, hogy a Slovannak is visszavágtunk az évtizedekkel korábban történtekért.

Forrás: Nemzeti Sport

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Elég lett volna a sarcot kifizetni, és a pofára esést felvállalni ugyi. putyin farkán a szőr sem görbülhet meg, a csicskája pedig tabu. Jó előjel ez a jövő évi választásokra. A csicskásokat is meg fogja zavarni ez a malőr.
Sámannus
Elég lett volna a sarcot kifizetni, és a pofára esést felvállalni ugyi. putyin farkán a szőr sem görbülhet meg, a csicskája pedig tabu. Jó előjel ez a jövő évi választásokra. A csicskásokat is meg fogja zavarni ez a malőr.
jáger laszló
Az okos enged,a szamrár szenved...
csak ennyi
barátilag
J.L.
justhpeter
Ha végiggindolom Csercseszov járt jól, hiszen nem kell ezt a förmedvényt egy egész szezonon keresztül néznie.
Sámannus
@Ventilator: Ez a muszka soha sem fog dolgozni. ezt már a magyarok is megtanulták Kárpátalján, Nagyon keservesen tanulták meg, és oknélkül nem mondhattták, hogy a muzka az istennek sem dolgozik.
Ne álmodozzunk! Orbánék csak a börtön elkerülése miatt dörgölöznek hozzájuk, soha nem fognak segíteni semmiben, esetleg Szibériai nyaralásokra kaphatunk meghívót.
namihami
No, azért ezen a bulin te sem vesztettél! A fizetés összege tán csak hozott némi vigaszt sajgó lelkednek!
És a zuhanyhiradó már a szaúdi szerződésről szólt,! Az se lesz veszteségesebb!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.