Az óriási csalódást keltő eredmény után Kubatov Gábortól várnagy magyarázatot a ferencvárosi drukkerek – írta meg a sportal.hu

„Gábor, mindenkinek mennie kell, bazmeg!” – számon kérték Kubatovot a Fradi-ultrák

Fotó: Youtube

Mint már megírtuk, csúfos vereséget szenvedett a Fradi a feröeri KÍ Klaksvíktól a Bajnokok Ligája első selejtezőkörében:

3–0-ra kikapott hazai pályán.

A csalódott drukkerek pedig az elnöktől várják a választ:

Forrás: sportal.blikk.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Kubatov Gábor várnagy...Becarás.Tiszta középkor. Mi a túró az a várnagy?!De kubatovnak is illő lenne eltakarodni, nem megy itt a foci,lássuk be. Százmilliárdokat öntött bele orbán,de igen kevés a siker. Ennek a csámpás bandának más dolga se lenne,mint felkészülni,és focizni.Többmillió ft fizetést vesznek fel havonta a semmiért. Puccos stadionokban játszhatnak,de nem tudnak. A valamikori Aranycsapat tudott a libalegelőn is. A feröeriek egytől egyig dolgozó emberek,munka mellett fociznak, valószínűleg igen kevés pénzért. A százmilliárdok,amit orbán a fociba tolt, meg lehetett volna oldani az egészségügyet,oktatást,béremeléseket. Ebbe a bandába minden forint kár.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@Clavigo: Pegeronak mar kiszedtek a metszofogait hogy ne fogazzon szopas kozben.
izéke
@Yoda69: sosem volt foga,ő csak egy chatbot,nem ember,ezért nem tudja felfogni,hogy mekkora idióta
Yoda69
Nem mindegy mi az eredmeny? A havi 8 millios fizetest igy is ugy is megkapjak a jatekosok. Akkor mi a fasznak torjek magukat? Amig az adofizetok ezt elturik, ez igy fog menni a vegtelensegig, illetve amig van penz.
SÍva
@Yoda69: Bizony jól látod! Nem az edzőt kellett volna meneszteni hanem a havi fizetésüket minimálbérre csökkenteni! Amíg nem produkálnak valami látványos eredményt addig szerintem nem érdemlik meg (és egyébként sem kellene 8 millát fizetni nekik havonta) a magasabb fizetést! Lehet, hogy ez jobb teljesítményre sarkalná őket!
Yoda69
@SÍva: Amig a fideSS van hatalmon normalis foci se lesz, mert tonkretettek a TAO rendszerrel. Ez is csak arrol szol, hogy minel tobb tamogatast szerezzenek be, amibol meg tobbet tudnak lopni a NER elvtarsak. A Fradiban pl. a 40 jatekosbol 30 kulfoldi es egy kukkot se tud magyarul. Ez mar regen nem a focirol szol, hanem a szabadrablasrol.
Lepényleső
...pedig ez a ner foci mindent megér,- kivéve az árát,- azzal együtt akinek tizenéve nyögjük a nagy álmát?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.