Ma este 21:00-kor csap össze Skócia és Magyarország és ennek a meccsnek elképesztő jelentősége lesz. 

Mint azt tudjuk, a német és svájci válogatottal szembeni mérkőzésünket mindkét esetben 2:0-ra zártuk, vagyis a magyar csapatnak még egyetlen pontja sincs az idei Eb-n. Épp ezért a ma esti találkozás Skóciával döntő jelentőségű. A téma kapcsán megszólalt Marco Rossi, a magyar válogatott kapitánya is, ő így látja a helyzetet: 

Marco Rossi: "A torna ezen részén már nem kell motiválni a játékosokat. Ha igen, akkor másik munkát kell keresni maguknak"

Forrás: MTI Fotószerkesztőség

„Skócia mindig agresszíven játszik, ezt láthattuk az első két meccsen is. Nekik is, nekünk is három pontra van szükségünk, vagyis ugyanaz a célunk. Ha nyerünk, továbbjuthatunk. Nincs alternatívánk, csak a győzelem. Ha nem is jutunk tovább, akkor is alapcél, hogy győzelemmel búcsúzzunk. A torna ezen részén már nem kell motiválni a játékosokat. Ha igen, akkor másik munkát kell keresni maguknak” – írja a Telex.hu

Kifejtette a véleményét a német – magyar meccsre is, ahol a bíró igazságos eljárását többen is megkérdőjelezték: 

„Nem kifogásokat vagy ürügyet kerestem, anélkül is megnyerték volna a meccset, nem ez a döntő, hanem az a lényeg, hogy a VAR-nak ugyanúgy védenie kell a kicsiket, mint a nagyokat. Eddig nem volt szerencsénk a döntő pillanatokban.”

Forrás: Telex

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
ne aggódj [email protected] vereséggel is ünnepelni fog titeket a nemzethy csürhe...a puhos még lehet valami díjat is ad nektek...
namihami
Másik szakmát...?
Nem rossz ötlet! Ez túl sok KÖZpénzbe kerül ahhoz, hogy néhány embernek hobbit és párezernek fényes megélhetést biztosítson!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.