Budapest — Végre itt vannak a konkrét tervek! A személyi jövedelemadó csökkentése, a bankok ismételt megadóztatása, a minimálbér megadóztatása és a magánnyugdíjpénztárak „államosítása" szerepel az új kormány gazdasági tervei között.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
laja001
És majd szerveznek egy vekkeres nagy gyűlést és aztán hátha felébrednek mert a fidesz járneked?
csutak
Orbán csomagjában ma még kettő golyó van, de ha így halad akkor egy sem marad...
Don Quijote
Hát ezért hallgattak a választások előtt!! Baxhatták volna a 2/3-ot:DD
petmail13
@lópicigáspár: Melyik elme az ami rosszabb a Bokros csomagénál
De érdekes a Bokros csomagot mennyire dicsérik hogy milyen jó volt attól fejlődött az ország későbbiekbe most akkor hogy is van ez????
inkvi
Közszféra kiadásainak a csökkentésére nem emlékszem még soha. Ma már szembesültem vele, hogy a pedagógusok könyvtámogatását 4000-re (előző kormány) levette és adózó jövedelemmé tette (nem úgy, mint régen). Nem is ez a baj: egye fene azt az addig is piciny összeget: de borzasztóan megalázó! Ne adjanak semmit, amikor milliós kafetériákat, tiszteletdíjakat vettek fel, állásokat halmoztak! Ha ezt megszünteti az új kormány, akkor attól sokan nem fogunk megbokrosodni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.