A Jóban Rosszban felvételein habarodott egymásba Jánosi Dávid és Legerszki Krisztina. A Nemes doktort alakító színész már el is költözött feleségétől és két kisfiától.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
trix
Szégyen gyalázat ! Sosem bírtam a hűtlenkedő embereket! Miért jobb az a másik ?Mert ismeretlen...aztán ő is megszokott lesz, és ő is dobva lesz.....
Stilla
@trix: És, ha idáig a "másikkal" élt....és most jött az "egyik" ?
A szerelem nem más, mint biokémia.
Az agyban a dopamin és norefedrin szint megemelkedik, ez egy természetes stimuláns,
hatása hasonló, mint a kábitószeré, gyakori az étvágytalanság.
Lebomlási ideje átlagosan 4 év....utánna elmúlik és, ha tartós a kapocs, átalakul szeretetté.
trix
@Stilla: Nekem ez akkor sem elfogadott! Ezzel az erővel minden évben félrekefélhetne az ember, mert működnek a hormonjaink.....pontosan hogy az agyban kell eldönteni, hogy rá sem nézek a másikra úgy, mint potenciális szex partner... én 12 éve hűséges vagyok az első és egyetlen férfihoz, akihez hozzá is kötöttem az életemet.Pedig nagyon fiatal voltam...nem voltam 16 mikor megismerkedtünk, és nem voltam 18 mikor összeházasodtunk. 19. születésnapomon született a fiam. Most 28 leszek, de még mindig szerelem van, még nem alakult át szeretetté....
csikknorisz
Van egy sztar, akirol soha nem hallottam, osszejott egy masik sztarral, akirol soha nem hallottam. Roppant erdekes tortenet, peldatlan a vilagegyetem letezesenek kezdete ota.
trix
@csutak: Úgy látom mégis csak van amiben egyezik a véleményünk... :))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.