A hosszan tartó esős, borús időt követően jövő héten végre megérkezik az indián nyár. A meteorológusok azt ígérik: délutánonként 20–23 fokos, napsütéses kirándulóidő köszönt majd ránk.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
batukán
@nyanya001:Ez az egyik kedvencem és szinte naponta meghallgatom. Ám én általában végig hallgatom az összes előadót:Greco-t, Mireille-t. Piaf-ot, stb. Montandnak az első verziója a legjobb szerintem.:-)))
Atomqkac azaz EbUraFakó
Már nem emlékszem melyik évben, nem túl régen csodálatos, hosszú őszünk volt. Csak november közepén kapcsoltam be a gázt. Amellett, hogy kevesebbet kellett fűteni, csodálatos időben volt részünk. :)
varrólány
Jaj hova kerültem. Indián nyár , régi slágerek!
Jó lenne november végéig legalább 28 fok árnyékban.:)
szerintem
@varrólány: vannak ilyen helyek...
téliszonyom van,de lánykám már most szánkózni akar
másvirág
@szerintem: Egy gyermek kérése szent .Írány a Kilimanjaró ! A legromantikusabb szánkázó domb a világon. Ő nagykabátban szánkozik mig te a hegyaljában tangában Szafari-turázhatsz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.